31 maj - morsdag och första badet för i år!

hejsan hej!

först vill jag gratta min mor, bonusmor och svärmor på morsdag! (ja, jag har ju  fortfarande  joels mamma som min lilla bonusmamma.. ;) )grattis, grattis! love yah!

iaf, idag skulle vi ju då dunderstäda -enligt connys förslag, men det blev inte riktigt så.. nä.
vi åkte ut till fam. fniss -som var i fniss mammas stuga. jätte varmt men jätte sköna vindar svalkade oss! det var jätte mysigt och mamma fniss med pojkvän som åxå var där, var jätte trevliga att sitta och surra med! ja, och jätte god lax blev vi bjudna på till lunch/middag. vi hade köpt med korv med bröd och det ville ungarna äta.

första doppningen skedde då idag och jag är riktigt stolt över att jag har badat för första gången i år! jag simmade tom runt en bra stund  innan jag klev upp! vi var ju smarta och smörjde in oss innan vi åkte.. koncentrerade oss på att ta axlar, panna och de partier som lättast blir brända.. hahaha! man kan se på connys armar var jag slutade med solskyddet!

duches -fam fniss rottis, hade badat jätte mycket sedan igår och detta resulterade i att hon har nu fått vattensvans. stackarn.. oj, vad hon led..

diesel är så rolig.. när han väl får chansen att simma, då vill han vara ifred.. inte ens dutches var intressant! det roliga var ju att hon blev ju sur på diesel när han inte ville leka utan bara simma att hon simmade efter och skällde -hela tiden! haha! de fick ta upp henne efter ett tag för diesel sa ifrån och det kändes som att han fick simma själv då.. hahaha! men sedan fick han gå in och så fick stumpan hoppa in igen. hon bärgade emma flera gånger. hahaha! emma hade tagit deras korta koppel och satt fast i henne och så simmade hon och emma åkte efter. riktigt roande att se! tut tuuut!

conny och tove blev riktigt brända faktiskt.. jag klarade mig förutom liiite i pannan..

ja, sedan har jag ju alltid haft fobi för att visa mina ben eftersom jag inte blir så brun då.. alla skrattar ju när de ser vita ben och jag har känt att jag skippar de skratten och har byxor på mig istället då.. idag kände jag att jag skulle visa dem trots att de är så vita.. emma knäppte kort på dem så vi får väl se om de hamnar på hennes blogg -eller inte.. jag hoppas på inte. jag vet att jag är vit liksom..

nu ligger conny utslagen i soffan och tove är påväg i säng.. hon är ledig i morgon och vi får väl se vad vi ska hitta på..
jag måste ju städa och så.. 

ja, just det ja! jag ska införskaffa lite garn åxå så att jag kan börja med min/vår underbara mormorsfilt!! yipiiii! måste ju bara tillägga att jag bara ääälskar monika på garn, väv och inplock! hon är så myysig! jag känner verkligen att jag är välkommen när jag kommer in och hon är så duktig och engagerad! jag tror att hon ska få ge mig en snabbiskurs i hur man gör de där attans rutorna..

längtar..



god natt pullor!


pok!

30 maj - oj vad mycket jag har haft att göra..

ledsen att jag inte har skrivit på ett par dagar, men jag har haft fullt upp!

jag kan iaf säga att mitt personliga brev håller på att bli klart.. fick en otrolig prestationsångest i förrgårkväll men jag skickade iväg det via mail till handläggaren. när vi träffades på morgonen hade han läst igenom det och tyckte att det var bra, men ville ha lite mer i det.

hörde ni?! någon tycker att man har pladdrat för lite! yeah,yeah, sa jag.. ha bad mig kontakta några som känner mig och be dem beskriva mig med positiva ord som jag kan använda i mitt brev.

så, med detta undrar jag nu: vad har jag för bra egenskaper som jag kan påta ner i mitt personliga brev? kom gärna med exempel och ni behöver inte lämna namn -som vanligt, det vore bara roligt om jag kunde få lite hjälp på vägen..

tycker inte om detta att komma med massa grejjer att säga om en själv. ja, jag är ju inte helt utan sj.förtroende, jag har ju kommit med ett par saker.. men än en gång: kom gärna med förslag. tack i förskott.. :)


tove var ju på frasses och gjorde praktik i fredags och jösses vad hon var trött när hon kom hem!
hon sa att hon inte hade suttit på 4 timmar och petra sa att det var länge sedan de hade så många på lunch.. de sa att det var tur att de hade henne! hon hjälpte till att göra i ordning maten, styrde ut med den till serveringen, torkade och sopade, fyllde på saker och fick dessutom göra sin egen lunch!

de   sa att hon hade varit jätte duktig och när deras chef ringde på kvällen till dem så sa de även det till honom. jag är sååå stolt över henne!

conny hämtade oss så sent hos petra och lars att tove hann somna i soffan.. när vi hade suttit en stund där så sa tove helt plötsligt:
-en stor.      sedan gjorde hon -i luften, en rörelse som om hon skulle göra i ordning en strips. hahahaha!

jag, petra och lars skrattade jätte mycket och tycte att hon var så söt där hon låg och drömde om dagens bravader..



idag har vi tvättat, duschat diesel, städat lite, handlat, och lagat mat. nu på kvällen är jag och ove hos harry och conny jobbar. här har jag virkat och surat lite. hahahaha!  jag har faktiskt SURFAT LITE! inte surat! harrys dator funkar ju inte som den ska.. vill iaf göra en mormorsfilt till stugan så jag kollar mönster och sånt på nätet..  

hade tänkt att jag skulle göra det till ett gemensamt projekt för mig och morsan. jätte mysigt!



visst är den vacker filten?! jag vet inte om jag vill ha det i sååå många färger, men det löser sig väl.. funderar på att göra en som går i en ljus och mörk variant av rött, blått, beige/brunt och vitt.. typ. fast denna är otroligt fin med.

ja, ja.. det löser sig. nu ska jag kolla facebook lite. vi hörs i morgon när jag/vi har städat -om jag inte vaknar tidigt och hinner skriva lite..



pok pullor och kom som sagt gärna med positiva egenskaper som jag använda i mitt p.b.
 


puss puss!

28 maj - hjälp jag har inte tid!

jag får ett brejk snart! nu har jag suttit i möte mellan 9.00 - 18.00, med paus för lunch och sedan en kaffepaus..

har precis kommit hem för att byta kläder och sedan styra iväg för att fixa mitt personliga brev -som jag måste ha klart för att skicka iväg till nya ev. arbetsgivare!

hinner inte skriva mer för om min stjärt hinner landa i soffan så kommer den att somna där..




pok pullor och håll tummarna för mig nu!



dramadrottningar

å vad jag hatar dramadrottningar.. det är det enda jag orkar säga om det.. suck..

ja, då  har vi kommit hem efter kramforsskolans kväll och det var väl trevligt.. men sååå skönt att få komma hem och stoppa in pekfingret i navelen och bara finnas..    eller inte!

nu kommer tove och säger att hon behöver duscha och det betyder att vi måste åka till harry för det är krux med vattnet i lägenheten.. suck.. ja, då är det bara att kliva upp och dra då.



pok pullor!

tips om personligt brev?

ps. är det någon som har några tips om personliga brav så säg dem gärna! jag skulle bli jätte glad om ni ville hjälpa till! ds.



pok

brainstorming och kramforsskolans kväll

oj vad allt blir virrigt när det är en "sådan" dag..

jag åkte ner på stan vid 10.30.. kom till dörren på wikströms då jag fick ett samtal ang. politiken. tog ett tag.. jobbigt när det kommer så plötsligt bara.

sedan träffade jag en gammal bekant som jag gick och fikade med. hade egentligen tänkt att gå till monika på garn, väv och inplock för att virka lite, men det blev bakfickan istället. tänkte att jag kunde vänta på nina där istället.

11.50  fick jag ett sms av nina där hon sa att hon var klar och att hon var på väg hem.

kan ni förstå att det tog mig 1.5 timme att ta mig till henne efter det?!

jag fattar inte var all tid tar vägen! fast jag blir så när jag blir stressad.. jag snurrar runt, runt, runt.. helt otroligt..

kom iaf fram tillslut.

efter många om och men så började vi brainstorma och fy vad roligt det var! å vad vi skrattade!
vi kom ju fram till att en vanlig början som:

"hej, jag heter johanna!" det är inget för mig.
hur det då blev? ja, det vet inte ens vi för vi är inte klara -långt därifrån, men jag ska dit i morgon med.. nä, det kan jag ju inte! HELVETE! jag har ju nämnden i morgon! FAN! fast jag kan ta lunchen hos henne och sedan åka dit efteråt åxå..

skit åxå, men det löser sig..


nu är det dax för kramfrsskolans kväll och vi måste vara där 17.30.


vi hörs!



pok pullor!

lite missnöjd just nu

just nu är jag lite missnöjd med situationen.

jag tror att jag tom skulle kunna sträcka mig till att jag är rätt irriterad. eller irriterad.. jag är mest ledsen arg och bitter, för saker som är borta och bristen på rekpekt som tycks förfölja mig var jag än går.

nu ska jag hoppa in i duschen och sticka ut för stt göra något roligt innan det brinner..



pok pullor

27 maj - vaken

jaha.. då var man vaken då..

alltså jag tycker att det är rätt skönt att vakna rätt tidigt, men det beror på varför.. ingenting jag orkar förklara nu, men det löser sig och är det borta så är det.. och då hände det för flera år sedan..

iaf, idag ska jag ju till nina och det ska bli skönt att äntligen få ett personligt brev!! jag vet att jag  kanske tjatar nu, men jag vill verkligen ha ett jobb!

min handläggare ser det på mig och han frågade tom om jag ville ha en praktikplats -bara för att komma ut och få göra något, för han ser att jag vill ha något att göra.

nu sk ajag ta en sväng förbi facebook  och sedan ska jag ta  och fortsätta på min arigurumigrej! rrrroliiiigt!

jag ska träffa nina vid 12 typ, så jag funderar på att gå till stan och in på garn, väv och inplock -till monika, och hälsa på för att få lite hjälp med projektet.. ; )



vi hörs pullor!

pok

helt färdig.. men lycklig.. ;)

nu har jag äntligen något som jag känner att det passar mig och som jag vill göra till min grej!

ååå vad roligt det var med arugurumi.. eller hur det nu stavades.. hahaha! jag är så tillfreds med mig själv just nu! har inte kommit så långt, men det gör inget.. jag fattar iaf vad jag håller på med och med tanke på hur det ser ut i min hjärna så är det ett under!!



svar till barba... babar:

vore jätte roligt om du åxå vill hjälpa mig! jag ska till min vän och periodvis vapendragare nina i morgon för att få lite hjälp.. (tycker att det är fantastiskt att du vill hjälpa mig nina -love u!!) men jag tar gärna emot tips från fler -om jag kan. :)

vad som är skönt med att få hjälp av nina är att hon är lite lik mig samtidigt som hon faktiskt känner mig och kan tala om vilka bra egenskaper jag har.. jag har faktiskt ett par stycken.. hahaha! jag ser fram emot morgondagen med STORA BOKSTÄVER!

när det är klart och om jag vågar så kan det hända att jag lägger ut det på bloggen så får ni säga vad ni tycker.. låter det bra? jag är tacksam för alla tips och trix!




svar till jag:

tack! ja, han är duktig diesel.. ibland.. hahaha!  vi är faktiskt ganksa stolta över det han kan.

du ska se när han träffar min mamma.. hahaha! alltså han pratar så hela han skakar! 
vad som är så gulligt är att samtidigt som han pratar så hör man mamma svara:
-jaaa diesel.. åååå vad du pratar med mormor.. jaaaa... 

det enda som är lite synd är att conny blir så nervös.. hahaha! stackarn..

jag ska lägga upp flera filmer på honom på youtube och här på bloggen.. ska bara ha ork att göra det.. ;)


nu ska jag bara borsta tänderna och sedan ska jag krypa ner i sängen och mysa med världens bästa conny. alltså jag vet att det låter helt otroligt, men vi kan faktiska vara ovänner ibland.. ja visst! och ibland så att det är nära till brottningsmatcher..nästan.. hahaha!  japp! men! just nu.. då vill jag bara krypa in i hans famn och bara finnas.. det är helt underbart att göra det.. och snusa på honom.. hmmm...

jag skriver mer i morgon och då ska jag dessutom sätta in en bild på mig och min vapendragare NINA! 



pok pullor!




ps. tack för all hjälp ikväll -världens bästa harry! ds.



god natt!

  

26 maj - härnta och amigurumi

tjoho!!

idag har det varit en underbar dag!

det började med att jag och conny åkte till härnta för att köpa en extrasäng -till toves kompisar när de ska komma och hälsa på och sova över!

åkte först till jysk och köpte en sådan. sedan ville vi ta en sväng på stan och titta lite bara.. hahaha! gick som vanligt, fast jag har blivit duktig och har lärt mig att ta - längta - gråta och lägga tillbaka.. det funkar rätt bra nu.. jag hittar ju alltid böcker som "jag inte klarar mig utan"..

hittade 2 ..nä, jag hittade 4 men lade tillbaka 2. de jag behöll var en bok om små saker man virkar och en bok om ALLA länder i världen! GUUUD vad roligt det är att titta i dem! jag ska dessutom nu sätta igång att börja göra små figurer!

efter härnta åkte vi in till stan och där köpte jag garner till mitt nya projekt! åååå vad roligt!

åt på frasses p.g.a tidsbrist och när vi står i kön, kommer fam nina in -jätte roligt! bestämde träff i morgon för hjälp av personligt brev.. vad jag hatar sånt.. jag har aldrig skrivit ett förut och klarat mig ändå, men nu inser jag att jag måste ha ett om jag ska få ett jobb snart!

utbildningen börjar om en stund så jag måste gå nu och efter den ska jag ut till harry för att få starthjälp med mitt projekt och sedan blir det hemgång..

SÄTTER IN BILDER SEDAN.. capslock!



pok pullor!


25 maj - kommunfullmäktige

idag har det varit jobbigt för huvudet på förmiddagen men det löste sig med en lång dusch och på eftermiddagen var det kf. vi slutade 20.20 typ.

jag var tom upp i talarstolen idag -så arg blev jag..

inget jag orkar ta upp nu utan det får bli i morgan.. nu sitter  jag och myser med smulan i soffan.. ja, conny alltså.


i morgon måste vi åka och köpa en madrass så tove kan ta hem kompisar för övernattningar framöver. 



pok pullor! 

en lista..

lite roligt är det ju att fylla i såna.. här kommer därför den andra i ordningen. har kopierat den från emmas kompis malin.
tack för det malin! :)


Kopiera gärna!!


Lovar du att vara ärlig? ja

Du heter: johanna

Smeknamn: joa, bruman 

Låt som när du är ledsen sörjer till?: oj, det finns många som är fina.. men jag vill nog säga att hela leona lewis platta från i höstas är den jag lyssnade på sist då det var jobbigt..
Beroende av: mina när och kära och att skratta
Vad tror folk om dig? hahaha! att jag är en kaktus när jag är en spröd liten blomma -ibland..
Stämmer det?: jag är det -ibland, men om någon jävlas är et klart att det brinner! jag är ju inte kuklös, så jag framstår nog som en kaktus..

Vad får du oftast komplimanger för?: oj, det vet jag inte.. jag vet inte om ens utstrålning kan vara något, men det är något många påpekar att jag har iaf :P

Vad säger du för att imponera på någon?: hahahaha! ingenting tror jag.. jo! jag brukar skryta över att jag har ett väluppfostrat barn, för det var ingen som trodde att jag skulle klara av det.. annars har jag inget att imponera över.. jag har inte tid med sådant.
Hur imponerar man på dig?: var dig själv och skryt inte om saker som inte är sanna..
Brukar du skratta för dig själv?: jämt! jag älskar att skratta!
Vad står det i ditt senast inkomna SMS?: "Ha Ha. Johan tyckte de var ovanligt att hon glömmer saker här = )"
Var bor du?: kramfors
Trivs du där?: både ja och nej. en trygg -än så länge, miljö för mitt barn att växa upp i och hon har typ hela sin släkt här men sedan så känner jag en längtan att flytta och göra något nytt.. lite storstadspuls skulle inte skada.. ;)
Äger du några converse: nej, inte än -tyvärr!
Sprit, cider, vin eller öl: hahaha! hm, dricker så sällan, men jag tar gärna ETT eller två glas rött.
Brukar du bli för full: det vill jag inte påstå.. sist jag misslyckades var för 11 år sedan.. typ vänta, vad räknas med för full? jag räknar då jag bodde på bruket och hade jonna på besök.. det är vad jag kommer ihåg iaf.. hahaha!
Är du allergisk mot något:
de klassiska: lite pollen, gräs, pälsdjur, DAMM, äpple.. fast inget akut sådär..
Hur svarar du i mobilen: tjena pullan!
Antal timmar sömn inatt: 5 timmar och 10 minuter.
Brukar du komma i tid:
Jag tycker det, men conny skulle sätta i halsen om jag säger ja.. ibland kanske jag kan säga..
När mår du bra: när det är dramafritt och jag och de jag är med skrattar så vi gråter! ja, och när jag är med min familj.. yeah, yeah..
När blev du fotad senast: i förrgår när jag var och grillade hos jenny.
Hur känner du dig nu: hoppfull och på PYSSELHUMÖR!
Vanligaste färg på dina kläder: SVART.. capslock.. svart, jeans, vitt, rosa, blått, grönt..
Vad tycker du om fötter: utan dem skulle mitt liv se annorlunda ut. äckliga att ta i om de inte är nytvättade!
Vad saknar du: ETT ARBETE!
Hade du en bra kväll igår: ja, jätte mysigt hos vår älskade harry!
Favorit dryck på morgonen: kaffe
Rakar du benen: nej, jag epilerar
När brukar du oftast gå och lägga dig: mellan 23 - 03
Är du blyg?: inte speciellt ofta.. det går inte, alla förväntar sig att jag är isbrytaren så det är bara att hugga in liksom.. haha! fast jag försöker att vara anonym men det går inte.. jag ska ärligen säga att jag fattar inte varför..
Sysslar du med någon idrott: ja, vuxengympa..
Tror du på kärlek vid första ögonkastet: Ja! mina senaste kärlekar har varit så..
Har du spytt offentligt: hahaha! ja, när jag blir ruskigt arg så händer det.. fast nu var det typ 16 år sedan jag var så arg. haha!
Vad skulle du göra om du vore kille för en dag: hahahaha! gissa! killen skulle behöva ha grejen i is hela dagen efter.. sorry..
Är du nöjd med ditt liv: nej, jag vill ha ett jobb och åka utomlands.
Är du bortskämd: det tycker jag inte.. inte om man ser till balansen att jag har det tufft på vissa plan.. svårt att förklara.
Vad gör du i morgon: kommunfullmäktige
Vilken kändis tycker du är en bra förebild?: oj, vad heter killen som föddes utan armar och ben? jag måste nog säga att han är en av dem..
Vad längtar du till?: när jag får ett arbete!
Har du bra vänner och äkta vänskap?: ja, det tycker jag. från mitt håll iaf.. jag litar ju på att mina vänner att de tycker om mig med.. sedan är jag en periodmänniska men jag tycker ju om mina vänner även om jag inte umgås med dem under en period..
Vad använder du för shampoo?: lóréal - elvital, den röda
Hur gammal är du: 21+ ..ja,ja.. 32
Tycker du om någon just nu: ja, jätte många!
Gröna eller röda äppeln: Gröna
Gillar du golf: nä. men minigolf kan vara roligt ibland.
Vilken tid gick du upp idag: 8.30
Har du sovit i din egna säng inatt: Ja
Har du strumpor på dig nu: Japp ett par vita puma ankelstrumpor..
Är det okej att gråta: självklart
När grät du senast: oj, det var ett tag sedan..
Vad skulle du göra om du vann en miljon: göra mig skuldfri, fixa huset, köpa bil, spara, åka utomlands. presenter!
Bär du glasögon eller linser: glasögon
Tycker du det är viktigt att ha märkeskläder: nä. jag har favoritmärken, men de är av alla klasser och märken..
Har du piercing: i öron och näsa
Vill du gifta dig: Ja, någon gång..
Vill du ha barn: Jag har en underbar dotter och har inte bråttom att skaffa fler just nu..
Solar du ofta: Nej, det är ingen idé.. jag är göteborgare in på bara huden -blå-vit, liksom.. hahaha!
Är du bra på att laga mat: ja, det sägs så iaf.. ingen stjärnkock, men jag lyckas ofta med det jag tar mig för..
Är du flygrädd: Inte speciellt.
Hur vig är du: som en helkroppsgipsad elitgymnast känns det som. inne i mitt huvud är jag jätte vig men min kropp håller inte riktigt med..
Är du musikalisk?: ja det vill jag nog säga.. medel kanske..
Vad dricker du helst när du är törstig: Vatten.
Vilken är din favoritglass: gammeldags vanilj eller hemmagjord glass
Tror du på ett liv efter döden: oj.. ja, jag har lite separationsångest så jag vill gärna tro att jag kommer att träffa dem jag förlorar i detta livet..
Tycker du om sushi: jag vill inte ens prova. ush!
Vad äter du helst när du ser på film: grönsaker och dipp -om jag måste äta något alltså.. annars dricker jag helst en kopp kaffe..
Har du tandläkarskräck: nej. fick höra när jag var en snoris att jag hade idealtänder och bett. har dessutom -peppar peppar, inte haft ett enda hål i mina tänder än!
Är du morgon- eller kvällsmänniska: kvällsmänniska (och morgonmänniska nu på sommaren. vaknar tidigt varesig jag vill eller inte.. )
Vilken ögonfärg har du: hm.. de är blågröna och så ser det ut som om någon har kissat i mitten av dem för där är de gula.. jätte konstigt.
Har du någon gång gråtit dej till sömns: det är väl klart. både som barn och sedan har jag ett par separationer bakom mig..
Biter du på naglarna: nej
Röker du: Nej
Hur ofta tränar/motionerar du: när jag åker till birsta!
Senaste låt du hörde: kelly clarkson: my life would suck without you


oj, vad det är roligt att göra dessa listor!


nu har vi iaf kommit hem från härnta och ska lätta igen mot harry och en kväll med mys i  fokus.



pok pullor!

härnta nästa!

hej! håller på med inlägget, men nu måste jag ta en paus och lägger ju inte upp det heller innan det är klart ;).

vi ska passa på att åka till härnta nu och jag skriver när jag kommer tillbaka..conny ska jobba ikväll. så då har jag hur mycket tid som helst.. nästan.. har ett barn med, men vi myser samtidigt..

nu ska vi åka! 




pok pullor!

24 maj - tystnaden..

somnade vid 3 i och vaknadde vid 8.30..  tvärvaknade och kan bara inte somna igen. trots att jag känner mig jätte tung i huvudet.

iaf, ska surfa lite och sedan ska jag fixa nästa dag i "parisresan".



pok 

paris får vänta..

my god vad tiden går fort när man är lite mosig i hjärnan..

sitter vid datorn och inser att klockan är ju jätte mycket och jag ska ta och knoppa. conny kommer att få sovmorgon i morgon så jag kan göra detta -alltså fortsättningen på parisresan, då istället.

ska ta tag i usaprylen med då, det är dax för det liksom.. ;)




pok pullor!

23 maj - sol och regn och urstädning

my god vad jag och de mina var trött aidag när vi skulle upp 9.00 för att åka till ..ja, vad det nu heter och hjälpa till att städa ur en gammal -åt conny, släktings hus.

3 levande döda åkte iväg.. alltå jag och conny konstaterade ganska snabbt att jag skulle inte ha överlevt speciellt länge där ute. my god, vi åkte så långt ut i bushen att vi var halvvägs  påväg till norge!
 
huset i sig var jätte fint och det låg jätte fint till, fina byggnader, fin mark  och allt det där..
jag vet inte riktigt hur många vi var där som hjälptes åt, men jag tror att vi var ett 20-tal! det var fantastiskt roligt!

 vi skrattade en hel del -inte helt ovanligt att jag lyckas härja med ett helt sällskap.. ;) hahaha!
det var 2 från sj syskonskaran -en syster och en bror, till släktingen som nu då har gått bort, sedan var det barn och barnbarn.. ja, conny var nog ända barnbarnet..  alltså det var de som hade en arvslott som var där, kan man säga.

jag vet inte hur de bestämde allt, men jag tror att det mesta kommer att säljas på auktion eller loppis. conny fick en vit sköldpaddelampa -otroligt fin!, och jag fick en gammal låda/trunk + byggplast! jag blev jätte glad. conny? ja, han suckade mest. och muttrade.. hahaha!

jag måste ju säga att det är en underbar familj! de har så roligt ihop och shit vad många de är!

ja, hahahaha! gör jag inte bort mig i vanlig ordning??

de hittade en koffert med kort som de tog upp och tittade i. i den låg det en massa kort. bland korten låg det ett kort på en fruktansvärt söt liten pojke! alltså han var så vacker att det bara slank ur mig! (samtidigt hade vi en fikapaus.)

-det är åke, sa någon.
namnet i sig sade ju mig ingenting så jag sa bara:
-ja, vacker var han iaf..

det gick en stund och plötsligt sa en av dem:
-där har du åke som du tyckte var så fin på kortet!

jag vänder mig om och där sitter det en man som typ vinkar till.

jösses..

ja, vi var iaf där till typ halv 3 och sedan var vi tvugna att åka hem. conny skulle ju jobba..

jag slocknade när vi kom hem och sov till 17.30, vaknade lagomt till conny skulle börja jobba.

jag och tove åkte till träffen, hämtade en pizza och körde ut till harry. under denna tid hade jag otroligt ont i huvudet!
men efter alvedon, eeze och kaffe blev det bättre.  åkte hem vid 22.30 och nu sitter vi i soffan och tittar på tv.

är lite seg efter min huvudvärk bara..

ska vila lite och sedan tror jag att  jag ska lägga upp 4:e dagen av parisresan..



pok pullor!

22 maj - glömde..

hm, jag glömde ju skriva vilken dag det var idag.. bråttomt i morse..

iaf, vi har då lämnat farfar -åt sitt öde, känns det som varje gång man åker och det gör så ont i hjärtat. förut så stod han och vinkade på balkongen, sedan orkade han bara ut till trappen och stod i fönstret.. nu säger vi hej då i tamburen och sedan ser jag honom inte mer.. det gör ont.

men! jag har sagt att vi kommer snart igen och det måste vi! conny har ju semester och så ska vi ju ner till göteborg och så.. en helg hos farfar kommer vi dessutom att lägga in -det har conny lovat redan nu. :)

ska iaf grilla med en vän ikwäll och det ska bara vara vi 2! inga barn, inga män -bara vi 2! mysigt!

jag ska lägga in bilder sedan.

har lite bråttomt nu,så det skrivs kanske lite konstigt, men det bjuder jag på!


pok pullor!



ps. vi ska dricka lite vin till maten.. moahahahaha! ds.

hej då farfar..

idag är dax att lämna älskade farfar och åka hem igen mot conny och verkligheten.

hinner inte skriva mer.. syns i bilen..


pok

5 generationer på 100 år

här är några foton till från idag..

jag ville ta ett foto på mig och tove.. det är synd att jag inte visste att mamma satte dit sitt huvud, jag tror att det hade kunnat bli ett fint foto.. speciellt på tove.



titta på mitt lilla stjärnöga.. vad du är fin gumman..♥


här ser ni den nya generationen kölappar! sjukt coola! man får en plutt som börjar blinka och tjuta när ens mat är klar!



det var väl mer såhär det första fotot skulle ha sett ut -typ.. hahaha!



mina favoritbönor..



och farfar i sann lärareanda som går igenom matte med tove en sväng.. nostalgitripp för en annan..



när vi satt och pratade ikväll så kom vi på att på min mammas sida så har det fötts 5 generationer på exakt hundra år!
mammas farmor thea 1897
morfar 1924
mamma 1945
jag 1977
tove 1997

lite roligt, tycker jag.
det är så roligt när vi är hos farfar så här, för när vi sitter och pratar så pratar alla och vi skrattar så himla mycket och det är något jag är så glad för toves skull. att få uppleva att sitta 4 generationer och ha så fantastiskt trevligt är inte alla förunnat.

ja, att ens få uppleva en barndom med ens föräldrars far- eller morföräldrar är inte så vanligt heller -inte bland dem jag känner iaf.

tove träffar ju både min mormor, morfar och farfa ibland..

alltså när jag sitter och funderar nu så slår det mig att jag har haft en otrolig tur som har fått ha alla mina "gamla" med mig så länge som jag faktiskt har!

måste bara berätta att min morfar och mormor ringde mamma för ett par år sedan och sa att de hade tråkigt och att de tänkte åka upp följande dag och då med bil. morfar skulle köra. detta kanske inte tycks vara en särskilt speciell företéelse.. men om man ser till att de faktiskt är födda 1922 och 1924 OCH dessutom bor i centrala göteborg -typ 86 min bort.. ja, då tycker iaf jag att det är rätt kaxigt!



nu, mina kära vänner är det tack och god natt!

pok pullor!




min 1000:e läsare!

om just du är min 1000:e läsare sedan jag satte in .. sedan conny och emma satte in räknaren, så skriv gärna vem du är så ska du få en puss till påsk och en luftgitarr i valfri färg!

ja, och en puss i.. ha! det får du se då! spännande va?!

ja, inte på något onaskeligt ställe -givetvis, snuskfior..

puss på dig pullan och grattis!





pok

varnar känsliga läsare..

detta inlägg kan innehålla svordomar och är ni känsliga så återkom senare -eller inte alls -gör som ni vill.



alltså jag blir riktigt och rejält  förbannad när jag ser människor -som jag vet har tv hemma, sitter och glor på mig eller dem i mitt sällskap!

idag när vi var på hagsta krog och åt, så satt det 2 stolpskott till tomtar och stirrade ip hela tiden mot vårat bord. inte ens när jag påpekade rätt högt att "de har ingen t-v hemma! till tove" tittade det arma bäret bort!

till slut brann det och jag tog kort på den fan!



jag undrar vem som skrattar sist?
 
det är ju tur att den fantastiskt iq-befriade varianten till människa  håller för sin egen trut, för jag kan inte retuchera så isf hade hon fått sitta här i bloggen med fejjan i vädret! alltså vilket stolpskott! jag blir förbannad bara jag tänker på det..

är nu detta en kändis till någon av mina läsare så hälsa fanskapet att hon är här på bild som veckans.. fel av mig.. årets irl tv-tittare!

påpekade även hur oförsämd hon var som satt och stirrade och trots att hon tittade mig i ögonen när jag sade det och hörde vad jag sa så fortsatte hon.

ja, att jag inte studsade upp och gav henne en skalle..

(trots att min farfar håller med mig och säger att jag är en spröd liten blomma.. och min farfar känner mig mest och bäst av alla.)

var det nu någon som sprutlackerade sin dator, så ansvarar jag inte för det.

iaf, jag förstår inte att vissa inte har någon skam i kroppen!

visst händer det att en annan åxå fastnar i vinkelvolten och tittar en eller två sekunder för länge, men om "objektet" då tittar på mig.. då skäms jag ju och tittar snabbt bort.

jag har aldrig tillåtit tove att stirra heller utan då säger jag till henne:
-gumman, vi har t-v hemma.
då tittar tove snabbt bort och ingen behöver skämmas.

JAG VILL MED DETTA RIKTA ETT SPECIELLT TACK TILL  DIG LINDA FÖR DENNA OTROLIGT ANVÄNDBARA  MENING, TACK LINDA! TACK!

vill med detta åxå då tipsa om denna värdefulla mening som ni nu kan använda när ni känner er utstirrade:

-har ni ingen tv hemma?
-titta gumman/gubben, den där tanten har ingen tv hemma. (att säga till sitt barn -typ..) en favorit som jag faktiskt har använt när det har varit någon som stirrat på mig och tove.. ja, när hon var mindre..
-vissa har ingen tv hemma..

hahahaha! om ni visste vad jag sitter och skrattar nu när jag funderar ut olika alternativ.. hahahaha!
ja, att jag inte dog när linda sa det första gången! jag kommer inte ihåg när eller var det var, men jag skrattade så jag höll på att kissa på mig!


hm.. känner ett visst ansvar att sätta in ett foto på dig snart linda så folk kan se både dig och mig framför sig när de läser om våra bravader.. hahahaha! det borde faktiskt vara dax för en snart.. eller hur? hahahaha!

pok pullor!

lugnet..

sitter nu ensam en stund i soffan medans mor med tove och carin är ute och rastar tiger och farfar vilar lite,,

det är ju sååå roligt när jag får träffa henne att det bubblar ju från alla håll och jag tycker så synd om farfar som sitter i mitten och inte riktigt kan hänga med i alla svängar.. försöker dock att få med honom så gott vi kan ;)

passar på att surfa lite och njuta av tystnaden..





nu kom alla tillbaka och det är bäst  att jag lägger ifrån mig datorn nu, så det inte blir mutter, mutter från de andra.. haha!



pok pullor!

skala ägget först

ja, ibland undrar man..  hahaha!

farfar har en gammal variant av äggskalare. ser ni vad otroligt cool den är?!
jag sa det till farfar -ja, att den var cool alltså.

-den är så otroligt cool farfar.
-va?
-den är cool!
-va?
-den är COOL!
-cool?
-jajamen!
-jaha.



kolla in namnet på den! hahahaha! ett måste i mitt kök, tror jag. jag har redan frågat farfar om jag får köpa den av honom..



jag tar upp den för att kolla och så säger han:
-du måste skala det först.

jag tittar på mamma och hon säger:
-där ser du vilka tankar om dig.. hahahaha!
-detta åker in på bloggen nu.

när jag dessutom skulle ta kort på den, så var jag tvungen att lägga i ett ägg för att den skulle hålla sig uppe..
-du måste skala det, annars förstör du den.
-jag vet.. suck..

hahahaha!




pok pullor

21 maj - nu är det slut på lugnet..

hahaha! det är lite skönt när man vaknar och man får vara själv en stund.. men icke sa nicke.. farfar vaknade i samma veva och de mina i gästrummet med.

jag ligger ute i vardagsrummet sj och mor och tove inne där. jag sover så otroligt skönt när jag är här.. slocknar på en halvmiss.

hahaha! nu börjas det.. mamma skäller på tiger för han morrar hel tiden.. -fy dig! -fy dig! hahaha!
jag hör dem inne från g.rummet.

hahaha! vilket kaos! farfar hör ju inget ALLS när han inte har hörapparaten på.. går ändå in för att säga god mprgon..
mamma och tove ser en geting och försöker påtala det samtidigt som farfar ska visa några böcker som jag ska få..

att ligga utanför och bara höra utan att se är mycket roande!
det löste sig med getingen..

hahaha! farfar är så roligt! nu hörde jag honom säga på ett mycket roat sätt -när de försöker svara honom:
-det är lika bra att ni håller käften,m för jag hör ändå ingenting. (och så skrattar han!) HAHAHAHA!

och så har vi  den obligatoriska kollen av hörapparaten när den åker på:
-ett, två, tre. ett, två, tre. ett, två, tre!

han ser ut som ..men vad f*n heter han som som sjunger "did i tell u?" det är helt blankt! ja, ja.. han ser ut som han iaf.

vad jag älskar min farfar.. hahaha! om ni visste hur cool han är! det är en helt underbar farfar som alltid har funnits där och har givit mig otrolig mycket bannor och kärlek. hahahaha!

han tillhör ju den generationen som är lite sparsam med orden "jag älskar dig" och därför känns det bra att få säga det här istället:

JAG ÄLSKAR DIG FARFAR!

hahaha! vilken familj..

jag ligger här och surfar  och hör inne från g.rummet hur mamma försöker lära tove olika blommor som hon har plockat..
hahaha! det går inte att återberätta.. hahaha! jag gick iaf upp dit och tar ett par kort och så sa jag som farfar sa med hans mörka stämma och så gick jag sedan på toa.. toan ligger ju dörr i dörr och jag hör då hur farfar ropar från köket och frågar mamma:

-hallå?! är det någon här?
-nää! vad då ra?
-jag tyckte att det var sån mörk röst!

hahaha!  jag som satt på toa hörde inte det första han sa utan jag hörde bara  turk.
-är det en turk här?
-nä, vad då ra?
-jag tyckte att det var sån mörk röst!

hahahaha! ni fattar vad jag skrattade! ja, tills jag insåg -eller trodde att jag insåg, att jag lät som en turk.

nä, nu vankas det frukost! ev. felsägningar och annat rättas till efter den!



pok pullor!

20 maj - äntligen..

har äntligen kommit hem till farfar igen.. det var ett tag sedan och jag känner att det är alldeles för sällan det händer, men vad ska man göra när han bor så långt borta och conny har det schema han har..?

är här nu iaf med mamma och tove. ♥

har en hel del åsikter om vissa saker ismdh men börjar jag så är jag rädd att det kan bli som pandoras ask.. it will not be pretty liksom.

men, men.. skit i det.. nu är jag iaf här och det är så roligt och skönt att höra hur mycket farfar tycker om min mamma -detta trots att mamma och pappa har varit skillda sedan 17 år tillbaka.


att höra dem prata om gamla tider, böcker -han har 1000-tals, deras relation i allmänhet, det gör mig så gott.

ikväll fick jag dessutom mina glasfigurer som han vill att jag ska ha av honom..

känns så fruktansvärt makabert att han håller på att avveckla sitt hem, men samtidigt så känner jag att det är nog både skönast och bäst att jag får dem nu isf efter hans.. hans bortgång..

skönast därför att jag tycker personligen att det är roligare att få något än att ärva och bäst.. kan ju gissa hur mycket tjaffs det kan/kommer att bli..

vi kom hit vid 19-tiden och då var det surr, middag, surr, surr, allmän utdelning av riksdaler (ca-tjing! hahaha!), tv-tittande och åter surr på agendan. ni fattar hur mycket tid det fanns för surfning då va? ingen alls och farfar blir dessutom vansinnig om man försöker lite fint skriva något medans man pratar.. hahaha! och han är då inte nådig heller!

kommer att lägga in foton efter vi har varit på middagen i morgon. nu är jag sååå trött efter en kwäll på topp + en mor som är som hon är när det vankas kvalitétstid och roadtrips..

jag kan ju säga det att min käre conny -den ende och mycket (fläckvise) vise har sagt:
-johanna. ju mer jag umgås med din mor.. ju mer förstår jag varför du är som du är.

(nu ska vi inte dra in min far i det hela, men.. jag tror att vi slutar vid: men. kort och koncist.)

klockan är mycket och jag ska titta på brontë. fick en box av harry och jag älskar den! plöjde 312 minuter idag innan vi åkte.. blir lätt så när jag mår som jag gör..

jag hoppas att jag kan skriva mer i morgon och så ska jag fixa en bild på min älskade bonusfarmor karin!



ps. kan bli lite snurrigt inlägg och detta beror på trötthet.. :P ds.

har dessutom några foton från tuvas visit att lägga upp åxå!




pok pullor och en extra  puss till mina kompatanter via sms idag. vänta ni bara pullor.. lyssna nu på mig.. i will hunt you down..

..and open a serious can of wopass.

i would be affraid.. very affraid!

moahahahahaaaah!




pok


nu är det kwällen..

klockan är 23.30 och jag är lite trött då ra..
pannacottan var super och tom tove åt upp hela! annars vill hon bara en lite av den. idag lovade hon mig en del.. men det sket sig, hon åt upp hela..

sååå gott med blåbär till -tycker vi.

som sagt, nu är det natten och jag ska knoppa.

känner att jag har nog varit lite tråkig ett par dagar.. eller längre, men jag ska ta tag i den biten. säkert.
ska ju åka till farfar, så det lär ju bli lite att berätta.. hahaha! med mamma, tove och tiger.

conny tycker nog att det ska bli skönt att få lite semester tror jag.. tycker mig se det i hans betéende..

nä, som sagt.. som den spröda lilla blomma jag är, så behöver jag sova nu..


pok pullor!

sköna böna!

hahahaha!

jag försöker ta tag i mig själv och för att komma igång så säger jag till tove -som åxå sitter i soffan:

-tove..
-vad är det min sköna böna?

hahaha! fattar ni? hur gulligt låter det inte då? och att det kommer från ens underbara dotter dessutom?? hahaha!

nu är det iaf dax så pok pullor! 

slut som artist..

alltså jag har inte grojt något speciellt idag.. jag har varit på arbetsförmedlingen.
jag såg ut som en orkanhärjad säl kan jag säga..

min handledare förstod mig när jag talade m hur det var och varför jag inte har gjort det jag skulle ha gjort..
efter mötets slut säger han till mig:

-johanna, gå nu hem och bädda ner dig.
-jag är nyvaken..
-...(han tittade på mig som om han tänkte "stackars j*vel")

hahaha! fattar ni? så kraschad ser jag ut nu. ja, och som detta inte var nog.. jag släpade iväg mig till gujes för att kolla på ett par byxor och ev. en klänning eller nå't.. gick åt helvete -i vanlig ordning, det finns ALDRIG i min storlek!
min kropp är inte gjord för kläder.. jag ser fan ut som en mupp i allt känns det som idag.

jävlar.

förlåt nina.. jag har trampat runt i min -inte så lilla, glasbubbla idag och mitt lilla besök jag hade planerat in hos dig.. förvann.. f-låt..

nu har vi iaf ätit och jag ska -med hjälp av tove, göra pannacotta. mums

vi hörs snart igen pullor..



pok

19 maj - sova och arb.förmedl.

yo.. idag kan jag konstatera att min värsta period under året har börjat..
min kropp och hjärna är inte gjord för detta..

jag fick uppgifter att göra förra veckan och jag kan idag konstatera att de då inte har gjort.. jag har däremot gjort saker jag inte var ombedd att göra men som är lika bra och det känns bra..

det är helt sjukt vad låg jag är nu.. mitt huvud känns som om det är stoppat med keso och  när jag försöker komma på något, komma ihåg något så blir det alldeles blankt.. det känns inte ok..

ska iaf gör amig i ordning för af. jag hör av mig i aftondans när jag är hemma igen. jag hoppas att jag mår bättre då.



pok pullor

18 maj - hundvakt.

alltså, det är jääte bra att vara hundvakt åt en valp om man funderar på  att skaffa barn, hundar, katter eller andra djur som kräver uppmärksamhet 24-7.. my god, det är ingen lek..

mica kom med odjuret -som hon numera fläckvis heter, vid 10. då låg jag och tittade på slutet på en film.. mica sa att hon vill ut och kissa var 30:e minut.. shit, det blir 6 gånger om hon då är borta 3 timmar..

-kommer hon att sova något?
-nä.
-shit. det innebär 3 timmar full fart.. (suck) hahaha!

ja, det är bara att ta på sig och gå ut på gräsmattan en sväng!

ja, vi busade en liten stund på sängen först.. ;)

vi gick ut, tuva snurrade vidare, åt gräs och attackerade i omgångar! my god!
hahaha! när vi satt där ute kom grannens son ut på sin balkong och surrade en sväng, tuva bet m.. högg till och jag typ skrek till en sväng..

-biter hon hårt?
-..(är vattnet vått?) ja! my god! aj!

han gick in och efter en stund kom han och hans tjej ut fär de skulle iväg med bilen.. han kommer fram och hälsar och..
-AJ! FAN capslock fan, hon biter ju hårt!
-hahahaha! ja, jag sa ju det..

vi gick in efter en stund.. tuva hade då börjat lugna ner sig och åt lite gräs och lyssnade på alla ljud som dundrade från alla håll.. (om man är van vid tystnaden på landet..)

vi gick in och jag hedde henne på sängen och tänkte att jag kunde roa henne medans jag tittade klart på filmen.. behövdes inte. hon slocknade -direkt.

jag tror att jag somnade av gammal vana.. när tove var liten fick man ju passa på att sova när hon sov för att orka med att vara på topp när hon var vaken.. jag sov iaf 45 min och VÄCKTE tuva efter en timme!

jag trodde att det skulle bli en duracellvariant igen, men jag hade fel. när jag ställde mig upp och frågade om vi skulle gå ut så tittade tuva på mig och det såg ut som om hon sa:

-gå ut och kiss du och kom tillbaka sedan. jag stannar här.

vi hann inte ta en prommis för sedan kom mica och hämtade henne igen. därför har jag inte hunnit skriva förrän nu.. ;)

nä, nu ska jag ta en sväng in til stan och min chef en sväng tror jag..


pok pullor!

nu är jag trött..

jag skriver -raderar, skriver -raderar.. jag är för trött för detta.

jag är så trött att jag inte ens .. hahahaha! vi tittar på tv och så ser conny en isbjörn..

c -in sweden we call them snowbear.
j -snöbjörn?
c -.....(conny tänker)
j -icebjörn, nä icebear isf.

nä, god natt mina vänner och i morgon är det en spännande dag! jag ska vara hundvakt åt en korsning mellan en dammråtta och en leksakshund! hahaha! varianten är jätte söt och har underbara prickar på magen!

ska ta kort så ni får se henne!

det ska bli sååå roligt!


pok pullor!

oj, många!

oj! jag var inne och kollade att inlägget hade kommit upp nu och när jag skrollar ner så ser jag att det var 4 besökare inne samtidigt! my god, det har jag inte varit med om förut.. coolt

ja, jag vet inte om jag tycker det för att jag är trött eller om det är för att jag tycker det -på riktigt.. skit samma. orkar inte bry mig så mycket om det nu..


hemma..

ååå vad trött jag är!

jag har inte sovit riktigt sedan natten mot torsdag!
jag har behövt gå upp tidigt fredag, lördag och söndag! och! lagt mig sent av olika anledningar..

orkar inte skriva något om helgen nu heller utan det gör jag när jag orkar ;)

vi kom hem vid 2 och åkte rätt snart ner mot härnta -igen.. conny skulle ha ett par saker av micke + micke och ullis ville visa sitt nya fina hus och självklart ville vi se det och det var sååå fint!  

jag är så glad för deras skull -på alla sätt och vis! :)

blev riktigt inspererad själv att fixa hemma i huset och få till det där!

har redan börjat fundera på vad som blir bäst i hallen och har kommit fram till att panel är det enda sättet det kan bli bra på. kan dessutom börja med en vägg, kanske 2 om vi vill utan att det skulle bli problem med byte av trapp.

nu ska jag och conny cula lägga oss i soffan en stund..

jag hör av mig..


pok pullor

17 maj -norges nationaldag och hemresa.. :(

hahaha! ja, det är inte ofta jag vaknar och är på bra humör -den här tiden! har lite bråttom, nför jag tänkte sitta och surfa en stund vid frukosten så dett får bli det första inlägget och sedan syns vi om en stund!


pok pullor!

ps..

om någon undrar så var det tove jag syftade på när jag sa den finaste presenten.. suck, varför känner jag att jag måste förklara allt..?

alltså sedan kan jag ju faktiskt säga att joel kan vara  bra jävla bäng många gånger och ett jävla bär -för den delen, men i det store hele är vi bra vänner och jag är både glad och stolt över det. faktiskt. men, detta är inte en sådan dag att ta upp sådant så det skiter vi i. hahaha!

ds.




pok


tack pullor för en underbar kväll!

alltså det har varit sååå roligt idag! som vanligt hamnade jag med eliten av underhållande moderater -enligt oss själva.. hahaha!

ang. bröllopsdagen så kan jag lugna er som är oroliga, att det är inget jag firar i den bemärkelsen! haha! my god, hahaha! ja, vad ska jag säga.. det är väl tur att conny och joel vet vad jag menar iaf.. hahaha!

nu ska jag he på en film och somna gott och drömma om allt roligt jag har varit med om ikväll.. hahaha! my god..

jag vill tacka bl.a. my love med jordens alla pullor (6200 av dem iaf..) - lars
killen med jordens roligaste teckenspråksnamn - bengt
per -kvällens stjärnskott, hans och min älskade mor, kvinnan som inte bara hör dåligt.. hon har givit begreppet tajming en ny innebörd! hahaha!

ja, ni är fler som har förgyllt min kväll, men det tar vi i morgon..

ängnar en tanke till min älskade familj (tove och conny) åxå och längtar tills i morgon när vi ska göra och äta toves scones!
älskar er! pok pullor!

gifta i 12 år!

ja, my god! jag måste ju tillägga att idag hade joel och jag  kunnat vara gifta i 12 år!
fattar ni?!  12 år! att jag är så gammal.. my god..

ja, grattis iaf joel och hoppas att din dag blir lika givande som min! hahaha!

iaf denna poken är bara till dig pullan.


pok

ps. jag behöver ingen present..  ;) jag tittar varje dag på det finaste du redan har givit mig.. ♥  ds.

lördag - länsförbundsstämma i sundsvall!

idag ställde jag klockan på 6.30. fattar ni, 6.30!?
orkade kliva upp 7. kändes som om jag var den ende i hela världen som var vaken..

eftersom jag inte hann gå ut på nätet och göra ett inlägg så ville jag ändå ha ett "bevis" på att jag var vaken   så jag skickade iväg ett par sms och skrev just det att det kändes som om jag var den ende..

tove hjärtat hade ställt klockan på strax efter 7 för att kliva upp och göra scones till sin mamma.. hahaha! vilken dotter.. jag lugnade henne och sa att vi tar det när jag kommer hem istället. det fanns liksom ingen tid.. tyvärr..

conny gick åxå upp och hade skytteltrafik till tvättstugan.. stackarn.. haha!

vi kom iaf iväg och mötte upp de andra i nyadal som vi då skulle samåka med..

turerna kring det som det har pratats om tar jag när jag kommer hem. för mycket för att kunna skriva det nu så det blir bra..

ja, vi var ju ute på stan och då fick jag en tunika/klänning av mamma i födelsedagspresent! lägger in bild sedan.

nu ska jag tvätta ansiktet och sedan lägga kvällsmakeupen!

en liten bild på min sleeping beauty först bara..



visst är hon fin min mamma! hahaha! vi har ju ett dubbelrum då ra.. vi har tom med ett dubbeltäcke! hahaha!
jag hoppas jag får något gasbildande ikväll att imundiga så jag kan använda det på bästa sätt i natt.. hahaha!

ååå vad jag känner mig busig nu som skriver så! jag menar på att bara pojkar/män gör det.. och så är det ju givetvis. faktiskt. och jag bara luras när jag skriver som jag gör. 

nä, nu ska jag ta tag i mitt yttre.. tjipp tjipp!


pok pullor!

orkar inte mer..

nu har jag rushat runt och försökt fixat och grejat och nu orkar jag inte mer..

är sååå trött och eftersom jag ska upp typ 6.30 i morgon så MÅSTE  jag sova nu.

puk pullor jag hör av mig i morgon..

ps. lägger in en bild på tove från igår då jag såg henne på skolan. vilken fin tjej jag har, jag är så stolt över henne.
klubben för inbördes beundran skickar en hälsning till joel och tackar för den fina kvalitén på .. ja ni vet. hehe.. ds.




pok igen pupps!

ont i fötterna..

 jag har ooont i fötterna!
jag har gått hela dagen och inte suttit så mycket så jag har såå ömma fötter nu! måste nog göra ett fotbad ikväll så de mår bättre i morgon till länsförbundsstämman i sundsvall i morgon!

ja, det blir raketer åxå! funderar på att slänga in dem innan jag packar så de verkligen torkar! fast.. om jag ska utanför dörren då.. då måste jag ju ha dem i.. kan iofs he på mig en sjal, men jag lär ju se ut som en hobbyafrikan eller en person med vattenskalle.. hahahaha!

att göra ikväll:

raketer - i håret
fotbad
packa
tvätta - om det behövs..

jävlar.. jag måste fixa ögonbrynen åxå.. suck   ..orka liksom..

hahaha! ja, ibland undrar man ju vad man gör för fel..
idag kom conny in på life när jag var där.. hade precis pratat med någon om något och fått ett kärskov.. ja, ni vet.. när man blir sådär sprittande fläckvis.. hahaha!

iaf, såhär lät det:

j: jag älskar dig..! (kramar om honom)
c: har det hänt något?
j: nä, jag älskar dig bara..
c: men alltså.. vadå?
j: men, jag älskar dig.. man jag inte bara få göra det?
c:jo.

ja, vad ska jag säga? hahaha!



kärlek..


ps. nu är det redan kvällen och jag har inte hunnit ens hälften av det jag skulle ha gjort.. jag har iofs packat.. och tvättat en del.. eller conny har hjälpt till att tvätta -faktiskt.. men jag lär inte hinna med allt jag önskar och vill :( ds.


pok pullor

15 maj - stress!

jag har.. god morgon typ!

jag har ju då iaf en jobbcoach på af. han har då givit mig några uppgifter som vi då har kommit överens då att jag ska göra tills på tisdag.. tror jag.

alltså hur dum är jag egentligen? my god vilken fart allting ska ha! jag tror inte att jag tänkte till riktigt med coachen.. fast then again så gjorde jag ju det! jag visste att det skulle hända saker om jag valde honom och jag är glad att jag fick den jag ville ha. det går liite fort bara..

fast jag vill ha ett jobb, ja, jag vill ju det.. jag blir bara så förvirrad när allt ska gå så fort och jag iom detta har ett ton med beslut att fatta.. även om jag vet att det är bra.. my god, ni känner ju mig.. hahaha!

det är bra konstigt, för när det gäller stress i arbetet så är det tvärtom där det nästan ett måste, för att jag ska trivas. jag tycker om när det händer något och det är mycket människor i omlopp och service och så! PULS! ja,ja.. nina, vad är väl en bal på slottet?

fast det rör på sig för jag har faktiskt redan (innan åxå) sökt flera jobb och jag hoppas att ni håller tummarna för mig.. :)


nu är det lunch!

har suttit sedan 10 med detta inlägg.. skrivit -raderat, skrivit -raderat.. jag blir så otroligt arg på vissa människor ibland och skriver det jag känner.. kommer sedan fram till att jag inte ska skriva det på det sättet eller inte alls och så raderar jag och så kommer jag på att jag ska skriva det iaf och så ändrar jag och så raderar jag.. går och gör något nannat och kommer tillbaka.. hahaha! fast det händer bara ibland..

nä nu måste jag äta!

pok pullor!


go ukraine!

hahahaha! my god! hahahaha!


danmark varfaktiskt  bra.

nederländerna.. oh.. my.. god.. nu tror jag att jag har sett det  mesta..

hm.. jag hade fel.. jag hade inte sett serbiens bidrag...

hahaha! jag hade glömt ungerns bidrag.. hahaha! nä nu tar batteriet slut i datorn med. detta går inte!


vi hörs om en stund!



pok pullor


är det kärlek?

här sitter jag i bilen och vill ha ett enda litet j*vla vidoesamtal.. tror ni att de funkar?! ja, om någon j*vel hade lust att delta så! men, nä sitt offline eller inte ens vid datorn ni! fy bubblan för er.

en tyckte tom att grannfejden var mer viktigt att se på än att prata med mig en stund..

är det kärlek det?


ingen pok pullor

14 maj - hittade nycklarna!

YES,YES,YES!

alltså jkag sitter i bilen och skriver detta inlägg! det känns liite märkligt -minst sagt!

iaf, detta har hänt idag:

åkte ut vid 10 till korken och tog en kaffe innan basnämndens au (som började 13.15).
jätte mysigt t att få sitta och surra ibland..

när jag var hos korken kom jag på att jag måste ju sms:a emma och kolla om nycklarna var hos dem.. jag har inte sett dem sedan lördagen då vi var där..

skickar ett sms och frågar.. får till svar att hon inte  har sett dem. fan.
jag frågar om hon kan kolla under sätet i bilen eftersom det var där jag senast såg dem..

får till svar efter en stund -kändes som en evighet, att de var faktiskt där! JAAAA!
å, vad synd.. då måste ju vi åka ner idag och hämta dem.. hahaha! oj vad jobbigt.. ;)

det hör till saken att jag har inte kunnat komma åt posten i några dagar eftersom de ligger i ett fack..
därför var vi tvugna att åka ner. fick ju snusa på pissarna med åxå då..

vi kom ner, surrade lite, myste med pissarna och nu sittter vi då i bilen på väg hem.

ja, deras mamma -pissarnas alltså, har "lekt" med en humla idag och har fått en svullnad pånosen motsvarande en fläskläpp man får på läppen. hon ser ut som en boxare.. hahaha! stackarn!

nä, nu är det dax att sova lite. så skönt att sova i bilen!



pok pullor!

anna odell är inte en konstnär i mina ögon

jag måste lägga mig i debatten om hurvida anna odell -som då fejkade att vara psykiskt sjuk och lades in på psyket, har gjort ett konstverk eller inte..

jag anser att det är omoget och ett sjukt skämt det hon har gjort. om hon vill bevisa något så handlar det mer om journalistik än konst.

att ta resurser från dem som behöver det är osmakligt.

resurser för att någon annan kunde ha behövt den personal hon nu engagerade.

jag fattar inte hur man kan uppmuntra någon till olagliga handlingar.. hur dum är man egentligen?! för att bevisa vad?!
rita en jävla nedstampad blomma eller en tavla med en blomma som ligger fastbunden i en säng om du vill göra konst
 -idiot..

jag blir så trött..

my god..


pok pullor.. utom anna odell      hahaha!

rättning av en snabbis..

hahahaha! jag kollade igenom mina inlägg nu och ser att jag har lyckats blanda ihop conny och diesel.. hahaha!

alltså jag var såååå stressad när jag skulle skriva och när jag är det så blir det alltid krux.

jag skulle iaf ut med diesel och möta upp conny på hemköp..


pok pullor

hemma igen!

ååå vad vi är mätta nu! det var jätte gott!
tyvärr gick tiden jätte snabbt så det kändes som om vi inte riktigt hann umgås något.. men, men.. det går ju fler tåg.. ;)

tack iaf för god mat och trevligt sällskap!

sedan var det intressant att se antalet hulkenkalsonger på klädställningen.. roligt att det är fler som sett hur fina de är.
kul att man har satt en trend liksom.. haha! att det skulle bli så poppis.. haha!

som vanligt blev det en gamnacke för höken i baksätet, men det fotot vågar jag inte lägga upp. ser likadant ut som alla de andra iofs.. haha! vad hjärtat är sött när hon sover i bilen!

nu kommer det några kort från dagen idag, då jag var hos marika och drack kaffe -efter många om och men.. haha!

mary



en utslagen teo (synd att han hade mössan på sig.. ni ska se hur mycket hår han har! så sött!)
en riktig solstråle -precis som sin ena storasyster.. love her!



här har ni den riktiga solen! hon är såå rolig! för något år sedan, så lärde jag henne att hon skulle sträcka ut armarna och göra en sol-rörelse  och samtidigt säga -pappa, sooolen! om han var arg på henne.. hahaha! gulligt va?! hahaha!
hon blir alltid lika glad när vi träffas och det är sååå roligt! puss på dig tilde!



marika och en trött och märkbart påverkad -av 3-månaders sprutan, nikko..
men inget lite alvedon inte kunde fixa.. eller hur marika? haha!



här kommer ett till bara för att jag är så glad över hur fiiina de blev!



fina va?!

nu ska jag surfa lite och sedan kommer jag tillbaka för att säga god natt!


pok pullor!

en snabbis!

ja, det blev ju inte som jag hade tänkt det idag heller..

nu har jag verkligen skiiitbråttom! mpste ut med conny och möta upp diesel på hemköp och handla ett par saker för att sedan åka ut till fam jonna och jörgen för att grilla -gott!

skriver mer sedan när jag kommer hem igen!

som sagt en bättre uppdatering i kväll!




pok pullor!

13 maj - f*ttsippa

hahahaha! jag satt och chattade med marika nyss och kom på att f*ttsippa måste ju vara ett bättre namn på kransen än själva kransen.. eller hur?

det borde ju avdramatisera det hela bättre än  kransen.. tycker jag iaf.

idag har då iaf min grekiske gud gått till jobbet med sin otroligt porriga skäggklippning.. hahaha, jag undrar vad hans kollega tyckte om den..

jag ska duscha och sedan ska jag en sväng till mom -vilket idag betyder marika och mary.
mary ska åxå hälsa på marika. bra med många bäbisar på samma ställe. då behöver man inte vara utan liksom! :)

sedan hoppas jag att det blir en sejour med petra idag med och denna gången ska jag ta med kameran så jag får riktigt fina kort på kidsen!

nä, nu ska jag hoppa in i the shower.


vi hörs pullor!


pok

nattinatt..

nu är det knoppning som gäller för fam flax..

är jätte trötta och kommer nu att lämna er med ett gammalt gulligt foto av min kära nonny..



ja, och ett foto från helgen med våra pissar!



visst ser det urmysigt ut?!



pok pullor och vi syns i morgon!

frasses!

ja, jag glömde ju berätta att frasses platschefer (petra och lars) är bäst!
tove ska ha praktik en dag v.22 eller 23 och idag frågade vi då petra och lars om hon fick vara där.

det fick hon! det ska bli så spännande och höra efter dagens slut hur det gick för henne där.. nu har de ju känt henne sedan hon var liten, så de vet ju att hon inte är en flamsmaja utan kommer att göra sitt bästa med de uppgifter de ger henne.

hahaha! hon är ju så rolig ibland pruppen.. när jag frågade henne först var hon ville vara så sa hon spontant:
-med moster.

det är en vän till mig som jag har känt sedan 3-års ålder typ och som har varit toves moster sedan hon låg i min mage
-typ.. ♥

men, efter ett visst överläggande så kom vi fram till att frasses kanske skulle vara ett bättre förslag.
vad moster jobbar med får hon själv berätta under kommentarer -om hon vill.. ;)

kan ju säga att det har med människor att göra och att jag har varit anställd på det stället ett tag och då bl.a. under en sommar. jag jobbade typ varannan vecka och det gjorde att tove och conny följde med ibland då. jätte bra för alla inblandade..

det roliga var iaf att när sommaren var slut och tove började i skolan igen så lät det såhär när läraren frågade henne vad hon hade gjort under sommaren:

-hm.. jag har varit i göteborg, hos min pappa och myst på ******!

är inte det ett toppenbetyg av ens barn när hon anser att det har varit mysigt att följa med mamma på jobbet?
och hur juste jobb har man inte om man kan ta med sig familjen?

å my lord.. nu kommer conny in i v.rummet..
-hårdrock, säger han..   jag tittar upp och ser detta:



sedan har vi en annan variant.. denna kallar vi den grekiska guden med glajjer.



min kille är bra porrig.. haha! ja, det är ingen idé att bli avundsjuka eller så. ni ska vara glada för min skull.

ni begriper  vem det är som bestämmer i våran familj va? jag menar, våga trotsa denna du!



pok pullor! 

fam frasses

tja!

nu har vi kommit hem efter en dag/kväll hos fam frasses. det var jätte roligt att få träffa dem! vi ha ätit, sjungit singstar, pratat, fikat kladdkaka men vaniljvisp och glass med kolasås.

jättetrevligt var det! deras barn är ju bara såå underbara! en 6-åring och en 1,5-åring. 
tyvärr hade jag ingen kamera med mig utan bara mobilen så jag får he in dem på bloggen när jag kan.

nu ska jag kolla runt på webben och skriver kanske sedan igen.



pok pullor!
 

tisdag:arbetsförmedlingen

japp, då var det dax för den fina jobbcoachningen som jag har blivit erbjuden..

jag fick roger som jag ville ha. tycker att det ger mig mest eftersom han har suttit i den positionen att han har anställt och bestämt vilka som ska få anställas bl.a..

det är därför jag går dit åxå.. för att få hjälp med ett bra personligt brev som jag kan vara nöjd med.

fast det är en sak jag blir lite putt på.. när de ringde därifrån och sa att jag skulle komma in och att vi skulle titta på en tid som passade, så sa jag att jag hade körigt typ nästa vecka då.

-ja, men.. har du a-kassa?
-ja..
-ja, då är det ju så att du får rätta dig efter det af säger.
-hm, men nu är det så att det jag menade med upptagen är att det skulle vara politiken. jag har 3 sammanträden samma vecka, men det var inte förrän om 2 veckor, så det är lugnt.

det är faktiskt så att man har rätt -enligt lag, till ledighet för politiska uppdrag. dock inte med ersättning från arbetet.
men vem fan tror det då? den ersättningen får man av kommunen eller t.ex. tingsrätten, i mitt fall när jag sitter där.

det är många om inte vet det, men det är faktiskt så. det kallas demokrati. annars kan t.ex. en arbetsgivare säga nej till en anställd att delta bara för att h*n inte gillar det parti h*n sitter för.. det kan förekomma.

jag hade tur på ett tidigare arbete. min dåvarande arbetsgivare frågade  om ersättningen för dom timmarna, jag sa att det var kommunen och då sa h*n att jag fick vara på hur många jag ville.
det tycker jag var juste!

jag ska kolla upp vad det är för regler och lagar kring det här och även dödsfall och sånt.



hm.. jag kan tillägga att toapappret som tove skulle köpa igår.. det köptes inte.blir kanske lätt att man glömmer när man har en kompis.. hahaha! detta resulterade i en conny arg som ett bi när han nu var tvungen att kliva upp för att fixa papper åt sin älsk.. sin särbo.

nä, nu ska jag kolla facebook. vi syns!

pok pullor!



nu är det kwällen..

nu är klockan ca 23.50 och vi funderar på att gå och sova..

när vi kom hem från hemköp idag var det en klasskompis till tove som mötte upp oss utanför ytterdörren. hon hade precis varit uppe och plingat på..

vilken tur att vi kom hem innan hon han åka! de lekte iaf ett tag och sedan frågade de om hon fick sova över. gick bra det.
de har haft modevisning och sånt.. jösses vad de är roliga och söta när de sätter igång..


my god vad jag saknar pissarna!

hm, jag har börjat fundera på andra namn nu.. bra idé mica med birk.. isf blir det typ lovis och birk kanske.. fast det känns inte helt bra ändå..

sessan och daniel? hahaha! philip?

ölmärken finns det ju åxå.. foster, pripps..

gladiatorerna hade vi på de andra.. atlas och izor.. indra är fint..

morris och porris.. hahaha!

yxi och kaxi.. ettan och tvåan liksom..

sessan och caspian? efter prins caspian.. lucy eller susan..

ja, ja.. tove och conny ska ju åxå få ha en idé..

ååå vad svårt det är..
känner att jag saknar dem sååå! gud vad mysiga de är när de ligger i famnen och sover..
så synd att fam fniss bor så långt borta.. man snärtar ju inte ner på en halvmiss liksom.. bar anästan.. ;

den 4:e juli får vi hämta dem! det är lång tid dit..

nä, nu ska jag knoppa.

god natt pullor och sov gott!


pok


svar på kommentar

ibland händer det att jag och conny inte kommer överens.. jag tycker att vi ska köpa toapapper även om vi har det hemma och conny tycker inte det för att vi har ett par hemma.

ibland blir jag så arg när jag inte gör som jag själv vill, utan lyssnar på conny.
det resulterade i att jag hamnade på toan idag och fastnade där eftersom toapappret var slut.

det löste sig tillslut med normalt toapapper.

fick förresten olika tips så som
toarullen -känns inte som ett alternativ..
melittafilter -fast det funkar ju inte.. vi har perkulator.. jag tror inte att det filtret är så bra att torka sig med. hahahaha!
handduk - mysigt att torka sig med den sedan då.. hahaha!

sedan är det skönt att veta att det finns dem som håller med mig när jag har olika åsikter och funderingar.. :)

ja, sedan ringde linda. DET hör till ovanligheten!
JAG FRÅGADE PÅ EN GÅNG OM NÅGON HADE DÖTT ELLER förbannade capslock! ja, eller om det var någon annan nödsituation..

det var det inte utan ett roligt ärende hon hade -om det nu går i lås.. ;)

det låter roligt jay, vad hade du tänkt att vi skulle göra då? ja, när vi ska pyssla alltså..




pok pullor!


diesel, laserpekare och connys stjärt


JA.. capslock.. ja, nu har vi då kommit hem igen efter solle och as we speak, gör vi mat.
det blir hamburgare med friscobröd och coleslawsallad! MY GOD, vad gott!

hahahaha! jag är lite trött efter sollestrapatsen och kan finna mycket roligt i mycket olika saker..
visste ni att i en kamp mellan diesels kärlek och respekt till conny och hans stjärt OCH kärleken till laserpekaren och följa sin instinkt.. så vinner laserpekaren.

my god! alltså conny stod och diskade och jag hittade l-p:n då ra.. brukar låte diesel få jaga den ibland. han älskar den!
iaf så skulle jag bara testa just det där då om vilket som var störst.

jag kan säga att med handen på hjärtat så trodde jag inte att han skulle våga ta den på hans rumpa. jag hoppades men trodde inte att det skulle gå.. så när conny hoppar till och grymtar AJ! hahaha! ja, det gick ju över.. men fy vad det var roligt!

har ett par saker att säga om solle, men det tar jag i ett senare inlägg..

nu ska vi fortsätta att laga mat!


pok pullor!

en seriös sida..

alltså ibland undrar jag om ni tror att jag är helt utan djup.. hahahaha! jag menar, jag skriver ju i princip bara förvirrade och bänga saker..

fast jag vill att ni ska veta att jag har ett djup och är ibland riktigt smart med ;) men jag orkar bara inte ha en fasad  -som många andra har. jag orkar inte ge skenet av att jag är så jävla duktig och jag har ditten och datten och shit vad jag och de mina är bra!

jag vet att jag/vi är bra på vissa saker och dålig på vissa -precis som alla andra. jag skiter i att jag har skavanker.. de hör till min charm. ja, vissa bör jag kanske jobba på att förbättra.. hahaha! men overall liksom.. hahaha! det blir kanske bättre om jag skriver over all..

jag är som jag är och dom som inte accepterar att det finns lite skit, skratt och förvirring i hörnen runtom mig,  ja, det kan ta sina nätta små stjärtar och gå någon annanstans.

jag är jag liksom.

jag känner många familjer där det är såå snyggt på ytan och de har pengar och bra jobb, familjen är så tajt, barnen gör ditten och datten, de presterar och studerar, reser och köper saker och on and on and on..

min mamma har lärt mig att vi är lika mycket värda som alla andra  och det spelar ingen roll att vi inte hade/har lika mycket pengar som alla andra heller.. så länge vi gör det vi kan och är hela och rena. ;) och framför allt vara sann mot oss själva. fasader är inget för oss.


har jag varit djup nog nu?

hallelulja -som jag sa när jag var liten. hahaha!



pok pullor och vi syns efter solle!





måndag: solen!

alltså det är sååå skönt att vakna tidigt av att det är ljust i sovrummet!

blir så inspererad av det! conny uppskattar inte riktigt att vakna tidigt.. men, om jag säger att klockan då är 10.30 isf 9.30, så brukar det gå bra.. ja, tills han tittar på klockan och ser att den inte är 10.30.. hahahaha! busigt.. hahahaha!

idag blir det solle för conny ska upp och installera 2 butikslarm.
känns som om jag vill följa me ddå liksom.. ;)

hahaha! ibland känns det skönt att veta att man inte är ensam om att vara förvirrad.. min chef plingade på strax innan 10 och ville låna nyckeln till butiken. hon hade glömt sin..

jag har föe övrigt kommit på ett sätt att hämnas på conny när han är kaxig!
han har ju psoriasis.. det är inte skönt att få alkogel på det.. hahahaha! ja, han skrattade själv när han fick det på ryggen (en pytte dutt), men det gick över när han insåg att det kan komma mer och vid fler tillfällen när han själv är dum.. hahahaha!

ååå vad jag saknar pissarna!
alltså det skulle vara roligt om det var ett namn från fam fniss då, men samtidigt så känns sessan så bra eftersom det blir vår lilla sessa och hon är som en liten sessa -liksom.

sedan är det svårare med killen.. smulan -efter conny, blir ju dumt.. inte ett bra kattkille namn.. fast det slog mig nu att fniss kan ju vara ett alternativ.. efter johan liksom!

fast om han inte fnissar kan det ju vara dumt.. fräs.. han lär ju fräsa en del åt diesel..
fast är det manligt? jag vill ha ett manligt och stabilt namn.. hahaha!

problemet är att jag ser gärna ett tema på namnen och ett namn som passar med sessan vill jag ha..

några förslag? kom gärna med några, men då ska de vara seriösa.

nu ska jag kliva upp och sedan ska vi åka.. efter en liten frukost.

kommer att lägga in bilder sedan då som sagt.


pok pullor!

själva söndagen..

någonting har hänt,  man kan inte skriva hur långt man vill.. därför måste jag dela upp det.

iaf, på söndagen så:

fixades soffan -som skulle säljas, iordning,
conny och fniss fick -efter många om och men, ner den andra soffan från övre plan,
soffan flyttade ut -hej då soffan,
kaffe först och sedan brunch -korv med bröd,

..ja, sedan hände det som gav överskriften åt förra inlägget..

jag tog killen -som vi åxå ska ha, satte mig i trappen och skulle låta diesel få hälsa på honom..

SHIT POMMES FRITTES! han luktade en nanosekund -typ, och sedan höll pissen på att få se vad diesel hade ätit till middag dagen innan -på riktigt!

diesel fick det han förtjänade!

av conny. inte av mig -om ni trodde det.


stackarn darrade av skräck fläckvist en stund efter det..  ja, pissen alltså.


sedan var det lite av varje innan vi skulle åka..
ja, jag måste ju berätta att båda pissarna låg ohc sov på min bröstkorg en bra stund innan vi skulle åka! jätte mysigt!




vi åkte sedan hem iaf,
hämtade tove hos farmor,
conny jobbade,
jag gjorde en fisksoppa -som sedan blev grön,
tove gick och lade sig,
conny kom hem,
sedan var det pretty much kwällen..

inga drömmar.. utöver det vanliga.. hahahaha!


pok pullor!




 


söndag: 1 pisse höll på att bli halv, men blev 2!

hohoo!

detta hände då på lördagskwällen:

emma hämtade mig då i härnta city och vi åkte hem till dem.. skulle ju spela 8-bitars. haha!
på vägen hem trodde vi att vi såg strumpan som är borta och hade en liten kattjakt.. hittade honom inte..

åkte iaf hem för att spela nintendo då..
det blev en lång sejour med pisseungarna istället.. ååå vad de är söta nu!

ja, söta och söta.. de jävlarna hugger en i fingrarna numera.. hahaha! sedan trodde jag inte att det var möjligt, men jag har lyckats blanda ihop de katter jag var intresserad av..

alltså jag skulle ha en av tjejerna då.. tyckte att jag hade bra koll på utséendet på dem trots att de är sååå lika.. jag hade fel.

det har resulterat i att vi har fått ta den andra.. hahaha! hon har som liksom valt oss, så det känns som självklart.. ;)

klockan 01.00 -typ, blev det iaf nintendo, fram tills klockan 03 ca.. jätte kul!

sedan blev det natten..

 

härnta nästa

sitter nu och funderar på vad jag måste ha med mig när jag ska åka..
eftersom conny inte är här och styr upp det, så måste jag ju själv focusera.. jobbig dag för det..

tv-spel
dator
dvd-spelare
kläder
tandborste + tandkräm
kläder
fan att conny inte är hemma..

ja, det kommer att sluta med att jag glömmer jycken..


hahahaha! ibland tycker jag att vissa saker är lite roliga.. hahaha! på filmen "se upp för dårarna" sitter den svenska tjejen i soffan med en ostbåge i näsan! hahahaha!


det är den nivån iq:n nu.. hahaha!


nä, nu ska jag plocka ihop allt så det är kart tills jag ska hämta upp conny kula.



pok pullor!


älskar eftermiddagssolen!

nu är det sol ute och jag njuter av den! nu kan jag vara ute utan att jag får migrän och så, helt underbart!
nu åker balkongdörren upp och så ska jag sätta mig med usa projektet..

ska tom sätta mig på balkongen en sväng..

ROLIGT!

pok!

nystädat!

så här fint var det när jag kom hem idag!

ser ni vad duktiga de har varit?!










pok pullor!

sessan från dynasty hills

selebert besök av sessan från dynasty hills idag hos marika och matte!
hahaha! kolla in bosse vid sidan av vickan!



brukar ju då åka förbi marika ibland och ringer oftast upp henne för att säga hej, då när vi åker förbi liksom..
gjorde det även nyss och gissa vem som då var på besök och kom ut och sa hej.. jo vickan!

kul, kul!

sa hej från vägen och åkte sedan hem igen.

pok


att kissa med öppen dörr..

jag är uppvuxen med att kunna kissa med öppen dörr till toa. inget farligt med det liksom.. tycker vi i våran familj..

problemet med öppen dörr blir det  dock när man är på jobbet, blir lite kissenödig, går och sätter sig och upptäcker under kisseriet, att dörren inte är stängd..

suck..

speciellt om man jobbar i en butik och det man komma kunder any second liksom..



som ni ser så kan man inte nå dörren om man redan sitter  ner..

hade denna gången tur att det gick smärtfritt.. puh!




pok pullor!

lördag: lars t johansson i mina drömmar..

men my god, jag måste ju berätta min minst sagt märkliga dröm jag vaknade ur i morse..

du, vet när man drömmer och allting känns så otroligt bra och du finns bara i just det ögonblicket..
(jag brukar ju inte drömma mardrömmar, mina drömmar brukar vara mer av den ordinära varianten.. vardagssaker liksom.. ofta drömmer jag om roliga saker.)

detta var iaf mycket märkligt..

jag drömde alltså att jag dansade med lars t  johansson.



foto är hämtat från www.abscen.se/

iaf var det en mycket speciell känsla.. hahahaha! my god.. alltså det var inte en SÅN dröm! snuskfior!
det var bara så härligt att dansa! jag flög som en vante runt, runt i salen och bara dansade och dansade!

varför det blev just lars t vet jag inte, men eftersom jag inte tillhör  kategorin flickor som får skugga av en lyktstolpe.. så behövdes det väl en lång man med lite pondus. ni fattar va?

jag menar väger man kring 85 pannor  är 1.60 hög och bred.. ja, kanske inte riktigt nu då, men..

det krävs någon som kan lyfta det liksom..


varför mitt undermedvetna tror att han skulle fixa det vet jag inte och om han nu ens kan dansa vet jag inte heller, men ja nu blev han min dröms svar på fred astaire..

jag tror att jag måste ut och dansa.. jag har känt länge att det skulle vara roligt och så mycket roligare sätt att motionera på än att bara gå liksom!


nä, nu är det dax att äta frukost!



pok pullor!


bilder inlagda..

har lagt in ett par bilder i inlägget "en lite snabbis igen" om när vi var till solle och dynasty hills.

sedan kan jag passa på att lägga in bilder från gårdagen då vi var hos fam fniss..

här är dutches med charles patrik, som hans blivande äger typ har döpt honom till.. hahaha! jösses..



här ser ni hahaha! ja, vad ser ni? rätt svar ger en luftgitarr i valfri färg..



aaaw, här sitter  jag med pissen.. gud vad hon är mysig! kolla in stuket på nacken.. kanske måste införskaffa en stödkrage åt henne.. hahaha! men så sitter hon nästan hela tiden faktiskt. sådär bakåtlutad liksom..



här sitter vi och lyssnar på viritual haircut.. både jag och conny.. pissen finns där någonstans i famnen..



här gör tove samma sak..



sedan har vi den där grannen.. hahaha! ja, vad ska man säga?



ja, vi kan ju se att det finns dem som inte är nöjda med att vara på samma kort.. hahaha! kolla in dutches!

men vad fan, inte ett enda kort på emma! hm.. får fixa det när jag åker dit i morgon med mitt 8-bitars  och supermario (X3)

så här såg pissen ut när vi satt i soffan med conny..



den obligatoriska gamnacken på vägen hem.. sååå sött..



så, det var väl de flesta från gårdagen.. ska kolla med harry om det blir en kwäll med henne i kwäll..

vi hörs senare!



pok pullor!

att vara eller inte vara..

hahahaha! ibland tycker jag så synd om conny..

när stackarn skulle ut med diesel i morse så  lyckas han med bedriften att komma tillbaka lagomt när en bil har stannnat till vid hyreshuset och 2 människor hoppar ut och tar dessutom ut 3 schäferhundar!

inte helt otippat brann det för diesel och skulle ju fram till dem!

men, med diesel i ena handen och hans bajspåse i andra så snurrade conny fram så galant såå!

han behövde bara släppa den 2 ggr för att styra upp diesel.  my god vad det såg roligt ut.. stackarn höll i bajspåsen som om det gällde hans liv! hahahaha!

stackarn var HELT SLUT när han kom fram till bilen där jag var.. det var en otrolig tur att ägarna till de andra hundarna hade såpass bra pli på dem att det inte blev någon skit! 

jag tycker synd om diesel om det hade blivit något för då hade det varit honom mot 3 schäfrar..


sitter nu hos karin och surfar lite.. ska botanisera lite bland hyllorna nu ett tag.. 

tänker på er som har en begravning idag att delta vid.. 




pok pullor!

nu är det dax!

nu ringde connys klocka och då är det dax att kliva upp!

så skönt med min lilla vita som jag kan ha i knät i sängen.. mycket jobbigare att manövrera en stor.

jag hoppas att det blir lika roligt idag som jag tror!


dax för duschen!


pok pullor!

fredag: vaken!

ha! kolla, jag är redan vaken!

händer ganska ofta faktiskt, att jag vaknar den här tiden..  idag är det sol ute och jag blir alltid så inspererad att göra något då!


conny jobbar långdag idag, får se vad jag och tove ska göra ikväll..


pok pullor!


att det inte brinner..

det är fan inte sant alltså.. inlägget jag äntlligen har fått upp på bloggen försökte jag få upp redan vi 4-tiden idag då jag faktiskt satt på biblan..


blir så förbannad när det känns som om att folk kanske tror att man skiter i att uppdatera men det inte är så..


förökte då -när det första inlägget inte funkade, skriva ett nytt där jag var lite arg.. jag skrev tom k*ken! SÅ arg var jag!
observera utan * då åxå! annars ska jag väl vara så mogen att jag har ett språk som inte behöver så många svordomar iksom.. fast det är ju lite roligt att svära på bloggen ändå. lite förbjudet liksom.. hahahaha!





iaf, vi åkte ner till härnta och hälsade på fam. fniss igen nu då, så inte pissen glömmer bort oss.. ååååvad mysig hon var!

hon somnade i min famn igen.. fy vad mysigt!


vi tyckte alla lite synd om fniss då ra, men.. hahahahahahaha! ja, det hade inget med pissen att göra, utan något annat.. men det hör inte till min blogg.. det räcker med att säga att han har haft en tuff dag.. hahahahaha!

jag ska ner till emma på lördag när conny ska jobba.. då ska vi spela 8-bitars! supermario! bara hon och jag! my god vad roligt! inga barn, inga män, bara vi! shit pommes frittes!

vi ska sova över då och då ska jag få sova i pisserummet! mmmmysigt.. :*) det blev en mush på min glada gubbe nu.


ja, det togs ju givetvis kort då ra och i morgon lovar jag att jag ska lägga upp dem! har hela dagen på mig.


ska dessutom någon dag fortsätta med dagarna från paris ju.. det är ju hälften kvar! ska  fixa med usa-korten med tror jag.


nu måste jag sova. jätte trött..



pok pullor!


torsdag: arbetsförmedlingen och biblan

jaha.. då har man utmärkt sig igen..

eller först vill jag tacka er som gillar bloggen :) alltid roligt att få veta när man gör något "bra"..  ja, eller bra och bra.. hm, det handlar kanske mer om.. ja, jag vet inte, tack iaf! hahaha!

sedan måste jag tacka dig linda för att du kommer att ta snacket om ..alltså jag kan fortfarande inte låta bli att skratta åt ordet SLIDKRANS! my god!

jag skickar med conny åxå så blir det kanske småknoddar framöver.. men det blev inga efter det att han fick boken ett barn blir till så.. ja, jag vet inte hur du ska lyckas.. hahahaha!

iaf arbetsförmedlingen då..

vi fick gå in i ett rum och lyssna på ett par handledare som skulle prata om det här med jobbcoachning då.

skitbra tänkte jag och riktade in mig på en som jag visste skulle vara det.
känner att det är liksom ingen idé annars. sitta med en j*vla tomte jag inte har förtroende för känns meningslöst.

alltså jag fattar att det inte går att kräva någon speciell, men som jag sa så känner jag att det finns en som jag vill ha och annars får det vara.

frågade dessutom om de hade ett sånt larvigt system med födelsedagar eller bokstaven i efternamnet när det gällde fördelningen och att jag alltid drar nitlotten då.

ni fattar att min handledaRE DÅ GIVETVIS VAR EN AV DEM SOM INFORMERADE.. oj, capslock.. alltså det är inget fel på henne, där tror jag att jag har tur dessutom, men.. ja, ni vet.

det blev en lite prekär situation, men jag räddade den som när de räddade willy. storslaget och fint.



sitter nu då iaf på biblan och skriver och letar info om usa och min avkomma sitter och spelar fia med knuff med en kompis.

längtar tills jag får ner det jag vill på papper och kort så jag kan få göra ett riktigt spel med henne som vi kan spela och samtidigt lära oss om usa.

det är ju en dröm att få åka dit ett år typ och jobba eller vad vi nu kan tänkas göra där.. resa ett par månader skulle ju vara otroligt roligt!!

kom och tänka på det i morse när jag fortfarande var i dimman och tyckte först att en resa dit med min  familj skulle vara skitkul! ja, med min familj menar jag när det gäller detta: tove, conny och mor.

kom sedan på att jag undrar hur många gånger och sätt både jag och mor skulle fundera på att döda och lika många olika sätt att göra det på.. hahahaha!

fast then again baby not liksom. det vet man ju inte och ska man inte stressa, ska man ta det lugnt, sitta och planera och så där.. då skulle det kanske funka..

ska jag dit så skulle det vara roligt att ha delat den upplevelsen med min mor.

anyhow nu ska jag fortsätta att leta i lite böcker.. som den store terminator skulle ha sagt det: i'll be back!



pok pulllor

nu är det natten..

nu har jag sååå jätte ont i huvudet och måste gå och lägga mig.

jag ska till arbetsförmedlingen i morgon på någon coachning.. jätte spännande.. eller hur.. suck




pok pullor

ǝɯıʇ ʇsɐ1 ǝɥʇ sı sıɥʇ

sjukt konstigt va?

det var en längre mening som jag såg på en facobookskompis sida, men jag tog bara denna biten..

coolt va?

this is the last time står det om någon undrar..

hur vederbörande har fått till det så vet jag inte..



sitter nu hos harry och softar lite.. fast jag är sjukt hungrig och jag hoppas att vi snart ska lätta, så jag får stoppa något i magen..

conny ligger dessutom och sover på golvet.. kan inte vara bra för en gammal man att göra det.. ;)





pok pullor!

slidkrans..

alltså my god.

kan ingenting få vara som det alltid har varit?

alltså det är ju vansinnigt att man nu ska byta namn på skiten. varför kan det inte få heta mödomshinna?! det funkade bra när den flög för mig och kommer att funka bra orörd på mitt barn.

jag menar, förr, då sa man att man förlorade mödomen.. nu, då ska man helt plötsligt säga att.. ja, att.. vad fan ska man säga?

-slidkransen fick punka?
-slidkransen sprack?
-slidkransen.. försvann?? hahahahaha! och var tog kransen vägen då? hahahahaha!


alltså hur ska jag säga till tove när vi kommer att ha the big talk?

-jo du förstår gumman.. vi flickor har en krans innanför ...hahahaha! jag kan inte! jag kan inte ens hålla mig för skratt när jag skriver nu! my god!

skärpning!

-jo gumman, du förstår att vi har en grej då inne i puppan som kallas för slidkrans..
alltså , ni ser ju hur dumt det ser ut!

detta kommer att bli en pärs.

jag tror att jag har en lösning på problemet.. vi skippar sexbiten för fröken. det blir bra.



got2go nu!




pok pullor!

en till snabbis!

kom hem från stan nu och skall iväg och hämta pullan hos harry.

skitroligt besök på dynasty hills aka siliconvalley -om  conny får bestämma. fast nu är det ju så att det ligger mer på ett berg än nere i en dal liksom.. men,men..

här sitter vi i bilen på väg till dynasty hills. bra snygga va?!



vi var ju tvugna att äta något och nipan är ett måste när vi gästar solle ;)
denna dagen var de finskvänliga och döpte om skinkgratängen till:



väl hemma hos vickan blev det kaffe och vaktande av bäbis.. hahaha! det var lite skrämmande att se hur intresserad deras lilla vovve var av nikko.. hahaha! hon hade stenkoll på honom!



hahaha! hon är jätte snäll -säger vickan, men kolla in blicken! hon ser mest hungrig ut här.. hahahaha! nikko var lyckligt ovetande.. hahahaha!

öhm.. vi var ju iaf dit då ra och hämtade sedan däck åt miika (marika) och sjukt mysigt ställe däckägaren bodde på ra! my god liksom! tar för lång tid att beskriva.. men jag kan säga att det var sjukt fin omgivning..

kom hem till stan då och kunde inte dra ut på det längre utan var tvungen att köpa sommarskor. ja, ni ser rätt, inte nya utan bara ett par. jag har liksom inga sommar vanliga ute skor. jag menar jag kan ju inte trampa runt i hahahaha, hajkingskor! vad roligt det ser ut! iaf hajkingskor då.. vill ju inte att omgivningen ska ha andningssvårigheter i min närhet liksom.. hehe.. hahaha!

vad som är bra är att jag får lägga undan tills den 27:e.. så jävla trist att man inte har pengar att köpa direkt. 
tur då att jag har fått ta ett par av chefen på dispans. love her!

JA, JUST DET JA! jag glömde ju berätta att i morse ringde mor och talade  om att när hon packade upp sin ormbunke som hon hade köpt så hittade hon klockan innanför skyddsplasten! GRATTIS!

JAG ..capslock.. jag blev sååå glad för hennes skull!

nu har jag iaf kommit hem då och har tagit på mig min fina rosa -ROSA, tröja och svarta klänning och fina svarta lilla sjal.
har en lila/rosa makeup. blir så glad när jag har mina fina klänningar!

man skulle kunna tro att jag och marika hade färgkoordinerat våra kläder idag.. svart/vit båda 2.. hahaha!

nu måste  jag sluta ordbajsa och hämta mitt barn.

hej hopp, gummisnopp!



pok pullor!

en snabbis..

jag måste ju bara lägga in ett foto på pissen som är våran om jätte många och långa veckor!
visst är hon söt hjärtat!



pok pullor!

onsdag: solle och dynasty hills

hahaha! idag blir det rrroligt!
marika frågade mig för någon dag sedan om jag ville följa med och hälsa på vickan på dynasty hills igen.. jätte gärna!

så, det blev idag som vi ska åka dit då. jätte kul ska det bli med en lite roadtrip!

ska flörta med marika och kolla om jag kan fp hoppa in på kappahl och kolla om det finns något till toves examen åxå.. tar 5 min.

nä, nu ska jag fixa till mig för att sedan åka vid 11-tiden.

jag återkommer!




pok pullor!

tisdag: kommunstyrelse och sundsvall

my god! jag är så ledsen att jag inte hann få med ett inlägg igår!

dagen i srort innebar en kristligt tidig morgon med start av möte 8.30. genomgång av ekonomin för kommunen och sedan var det gruppsammanträden.

vid lunch skulle jag fixa en sak jag inte hann med dagen innan och det resulterade i att det brann riktigt ocg rejält..
jag är så glad at jag satt i bilen när vrålet från avgrunden kom åt vederbörande i telefonen!

alltså jag blir så jävla ledsen när jag inte förstår varför det alltid är mitt fel! det spelar ingen roll att det irl inte är det, att jag har bett någon t.ex. ringa en person för att lämna besked när jag inte hinner, inte gör det och personen som väntar på besked blir jätte ledsen/arg och upprörd för att jag inte har hört av mig..

det värsta är inte det att fanskapet glömmer bort att ringa. det kan hända alla, men att sedan mena på att det är mitt fel att jag har bett vederbörande och att jag inte ska lita på att h*n ska fixa mina saker därför att det inte är vederbörandes sak att komma ihåg m.m.

DET gör mig förbannad! att få det att bli mitt fel! vilken jävla tomte!

det gjorde iaf att det var som om jag gick omkring med fingrarna i ett eluttag efter det, när jag skulle till marika och äta lunch..

det är tur att du kunde hantera mina fina ord som studsade ur mig.. hahahaha! det kändes sååå skönt att få prata av mig efter den urladdningen och det var så skönt att få säga ifrån!

efter lunchen  var det dax för själva sammanträdet och det var klart på en kvart typ.

en punkt handlade om ett medborgarförslag som det blev lite diskussion om.. någon ville stänga av en väg där det bor många barn.. typ. iaf, svaret blev att det skulle inte gå. jag frågade då om man inte kunde sätta upp bulor som gör att man drar ner på farten..

beslutet blev att man skulle skriva typ att man skulle se om det fanns möjlighet att göra så..
bra tycker jag. jag tycker nämnligen att det  är viktigt att man försöker skriva i ett svar att vi som politiker gör vad vi kan för att möta upp dessa förslag vi får.

iaf, vid mötets slut tar vi då upp "ljuspunkter" som janne säger.. det är isf övriga frågor typ.
då sa jag att jag tyckte att mina bulor var en ljuspunkt. att lilla  jag kommer med något som de faktiskt lyssnar på!

då var någon snabb med att säga:
-ja, vi har ju kurredoren 
-kristers kringla (saken vi bygger nu i stan..)
-herberts stråle..

-ja, och nu kommer johannas bulor! säger min älskade och försynta mamma då.. 

att jag inte dog! hahaha! my god! ni må ju tro att det blev många höga skratt..

- - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - -  - - - - - - -  -- -  - - - - - 

efter ks bar det av till sundsvall iaf.

först bar det av till stan där mamma var in på forex och växlade in pengar.

sedan mot birsta för jag skulle köpa kartongpapper på en bokhandel.

mamma tappade sin klocka som hon tycker sååå mycket om och vi blev ju -både jag och tove, så ledsen för hennes skull..

vi gick då till en klockbutik och mamma köpte en ny -GUESS, klocka och sedan blev det middag på donken.

efter det åkte vi till min gudmor som fyllde år. det är lite roligt fär min gudfar fyller år på samma dag som jag..

det var fantastiskt roligt att komma dit! vi hade det sååå mysigt!

mamma och den generationen satt inne i matsalen och pratade, jag och min generation (jag och 5 till mellan typ 43 och 34) satt i köket och så våra barn var någon annanstans och sprang..

jätte kul, för att både vi äldre och ungarna hittade varandra på en gång och hade jätte kul! det kan ju lätt bli lite krystat annars när man inte träffas så ofta.. men det var som om vi inte hade varit från varandra en sekund!

tove fann iaf en av tjejerna och det bytte nummer  och så och vi ska ner till dem snart igen.. jätte kul!

på väg hem då ..klockan 22.10.. så ringer conny iaf och är nästan helt förstörd! ååå vad han var söt.. han hade ju ringt och försökt få tag på oss och ringt allas telefoner men inte fått något svar.. trodde att vi hade varit med om en olycka typ..

jag bad om ursäkt och bad honom iaf hämta oss hos mamma då som överenskommet.. lite mutter, men det gick bra..

jag köpte faktiskt 4 st. krokar till dörren som jag nu har hängt alla mina sjalar på och det blev såååå fint! 

vi var iaf helt slut när vi kom hem så vi stupade i säng allihopa..





pok pullor!


fan, vad du är duktig tove!

alltså jag är så otroligt stolt över mitt barn!

hon fick tillbaka sitt geografiprov idag.. ALLA RÄTT!
alla länder i europa och några huvudstäder..
ALLTSÅ ALLA RÄTT!

jag är så superstolt över henne!

grattis älskling! vi firade detta genom att äta på frasses. jätte gott!
satte ett klistermärke på connys rygg.. ja, jag var lite busig då ra.. hahaha! gissa om han fick ett brejk när jag talade om att han hade det där då.. hahaha!

dagen blev inte som det var tänkt då i vanlig ordning.. det blev inte några svar på banken idag, blir i morgon. men jag hann på mors jobb och fixa korten iaf.. fast jag kom ju på att det var för få, så jag måste köpa mer papper.. skit.

sedan sprang jag förbi marika en sväng och tog en java och myste med nikko.. hahaha! jag skulle ju då ta kort på lillskiten.. hahaha! det blev i princip bara kort där hans tunga sticker ut.. hahaha!

lägger in de här sedan.

kvartsamtalet gick super bra! jag är nöjd på alla plan!

nu kom conny så nu ska jag prata lite med honom..



pok pullor!

joel som gert fylking

hahahaha! alltså my god, ser ni/du vad han/du är lik gert,  joel?!



bilden är tagen av lisa eriksson -en nära vän till joel.

tanken -som jag förstår det, är att du ska vara dr evil.. men det är f*n så mycket mer likt gert alltså! hahahaha!

jösses..

måndag: qken!

men fan att det inte kan vara smärtfritt då, när jag har så mycket att göra..

idag bör/ska/måste/vill jag tvätta, gå till banken och fixa farfars grej, gå till mammas jobb och fixa med usaprojektet, kvartsamtal och städa!

det är synd att jag inte är en super mamma/sambo/dotter/vän/medborgare/människa..
då hade jag fixat allt det här. men nu är det inte så..

men, men.. vad är väl en bal på slottet? det är bara att göra det jag kan..

vi syns när jag tar en paus..




pok pullor!

jag har löst det!!

åååå vad skönt när saker och ting löser sig!!

jag går ju givetvis ner till mor på jobbet och fixar med mitt lilla usa-projekt i morgon!
att jag inte har tänkt på det tidigare!

då får jag chansen att se henne lite åxå..!

tar jag med mig lamineringsmaskinen så kan jag ju dessutom laminera allt där nere!

tänkte låna deras beskärningsmojäng som jag kan skära ut korten med!

å, vad bra jag är!! det skulle underlätta liksom.. isf att sitta och klippa ut ett par hundra kort liksom.. hahahaha!

känner ett visst sug att åka upp till stugan med och kolla mått och sån't för att fundera på hur jag skulle vilja ha det med färger och så. sedan får ju mamma komma med önskemål med, men då har jag ett hum om hur jag vill ha det iaf..

gud vad  jag fick energi nu!



pok pullor och jag hör av mig i morgon!

men joel, my god..

alltså, jag kommer att få göra en helt egen kategori åt dig joel snart med en massa lookalike-kort!
såg ju ikväll på facebook ett kort där du är så otroligt lik gert fylking!

hahahahahaha!

vilken blandning, bingo möter gert liksom! hahahahahaha!

pok

nu klipper jag!

jag har insett att det är svårt att få tag på den information jag vill ha dvs. kort och koncist info som jag kan he på baksidan av korten jag ska göra.

alltså t.ex. visste ni att delstaten washington är döpt efter den första presidenten george washington? 

sådana roliga saker vill jag ha bakom korten.

eller att berget man har huggit in relieferna av presidenterna washington, jefferson, roosevelt och lincoln heter mount rushmore och finns i south dakota?

förstår ni då vad jag menar och söker?

det är supersvårt!

jag kommer dessutom att slakta min nya bok jag köpte för 10:- och klippa ut de bilder jag vill ha till baksidorna av korten.

känner mig sååå busig! min far och farfar skulle ju dö om de visste om det. de är sååå noga med sina böcker och att skriva med bläckpenna är en dödssynd för dem. det är knappt man får skriva med blyerts..

nä nu åker saxen fram och sedan ska det klippas!




pok pullor, jag återkommer!

migrän..

sitter i soffan och har migrän..

vi var iaf och hämtade ellen och gick till marknaden.
jag, tove och ellen köpte varsin halsduk..

sedan körde vi hem ellen och fick en kopp kaffe av far.

åkte hem och åt och nu tvättar vi samtidigt som jag försöker hitta den här jävla informationen om usa..

måste nog sova en sväng och hoppas på att det blir bättre om en stund..


pok pullor..

marknad..

det blev inget påtande.. pappa ringde och frågade om vi kunde hämta ellen (halvsyster på 10 år drygt)  och gå lite på marknaden och sedan köra ut henne till far.. klart vi ställer upp.

så, nu ska vi göra oss i ordning och sedan hämta upp henne..

vi köpte munkar  igår som vi har festat loss på! gott!!





pok pullor!

söndag: mysdag..

idag har vi kört hem en närstående efter en kväll ute och som inte ville köra hem  idag. klokt. klart man ställer upp.
fick en hundring för besväret. tack, tack!

det var vid 11 och sedan har vi ätit en brunch och håller på att skrota på här hemma lite för att sedan städa och tvätta och invänta måndagen.. ja det kommer ju inte hända något speciellt, men.. ja, ni vet..

tove spelar super mario och jag ska kolla nätet efter information om usa.

conny har blivit kontaktad av en släkting han inte har sett sedan han var 4 på facebook!
jätte kul! han sitter och skriver till honom just nu och jag är sååå glad för hans skull, för jag tror att det är någon som han behöver.. =)

nu ska jag kolla lite, så vi hörs senare!   



pok pullor!


min barm har ett arsel

ja, det var ju sol idag då ra.. om det var någon som missade den så kan jag meddela att den var rätt stark..

jag satt i solen en liten, liten sväng och fick en fin liten bränna som bevis..

cony säger att det ser ut som ett stjärtavtryck på bröstkorgen.
-jag säger inte att det ser ut som att du har ett arsel på din barm, utan ett stjärtavtryck bara.. att det ser ut som någin har suttit där.

gulligt va?

ni hajar vad snygg jag är nu då va? en röd röv på bröstkorgen och en färghjälm i fejan..
my god vad jag är snygg nu.. det är tur att man inte har speglar i sovrummet.. kul att se det, det första och sista man ser på morgon och kväll..

köpte en bok om usa på loppan hos pia och ubbe idag som jag sitter och stryker under i nu. jätte mycket intressant i den!

fast jag tror att jag ska lägga ner det och sätta min nya stjärt i fejan på conny.. synd att man inte kan fisa med den bara..

vad jag önskar att jag hade en liten byst.. då hade jag haft EN liten röv iaf ett tag.. men, men.. vad är väl en bal på slottet..?



nu ska jag ..ja just det ja!! vi fick även tag på ett par nattygsbord till sängen!  de passade perfa!
125:-/styck.

sicket fynd!


pok pullor och sov så gott!


spermamint

hahahaha!jag måste ju bara berätta om en ingift släkting tll mig som i sin ungdon var ute med sin mor och skulle handla..

vederbörande var kring 15 och modern då i laom äldre ålder..

väl i kassan så säger modern till kassörskan:
-och så ett paket spermamint.
-men mamma! det heter spearmint. 

det var de nya wriggleys -spearmint, hon skulle ha.. hahahahaha!


pok 

lördag: marknad?

god morgon!

idag är det solsken och vi har mycket att göra!

vi ska ner på stan och kolla in marknaden, åka till frök och kolla in loppisen där, hem och städa och sedan säkert vidare igen åt något håll.. :)

älskar fulltecknade dagar!

jag vaknade 9, men tittade på film tills conny vaknade och vid 11 kom tove in med en turban på huvudet och var nyduschad!

nu ska vi fixa frurre och sedan bär det av mot the citykärna.



återkommer under dagen!



pok

oj så tokigt..

jag måste bara tillägga att det kan se lite tokigt ut när jag skriver nu eftersom jag är såååå trött!

så förstår ni inte det ni läser så ta det för vad det är.. jag vet nog inte vad jjag skriver heller.. hahahaha!

nu är det verkligen god natt!




pok



ps. nyduschad särbo.. hmmmm... ds.

värdelöst vetande..

varför kan man inte få tag på det man söker för?!

jag vill ha ett värdelöst vetande bakom varje kort/delstat och huvudstad för att lättare kunna komma ihåg dem..

lagar eller bara värdelöst vetande.. vet någon av någonstans där man kan kolla?

"I Arizona, USA, är det förbjudet att slicka på en viss padda, Bufo alvarius. Paddans hud utsöndrar ett sekret som ska skrämma bort rovdjur, och sekretet verkar som ett hallucinogent narkotikum. En del av missbrukarna slickar av det från paddorna, andra skrapar av det och röker det."

typ detta..

roligt dessutom medans man håller påatt lära sig liksom..

ja,ja.. det är bara att kolla vidare, men kom gärna med tips!

nu ska vi gå och lägga oss och titta på en film och somna.


syns i morgon!      




pok


jävla skit! färghjälm!

ja, jag glömde ju berätta att jag har ju lyckats med bedriften att få en sån där jävla rand runt pallet  efter färgningen och det ser ut som en jävla färghjälm nu!

jag blir fan tokig! det ser så otroligt dumt ut att det brinner varje gång jag går förbi hallspegeln!

ja, jag har ju utvecklat tvångstankar att titta åxå.. jävla skit.

jag kan till mitt försvar säga att jag hade otroligt bråttom och det var en "sån där dag" dessutom att jag glömde bort att fixa den..

nu är det tur att jag inte har haft någon dag i tinget eller så.. då hade jag ju dött!!

men, men.. det är bara att vänta ut skiten och ta det för vad det är.. det går väl bort om ett tag.. suck




pok

usa:s delstater

hahahaha! det är skönt att veta att man är saknad ibland.. ;)

ja, just det ja, det var ju faktiskt emma som drog ut tanden på tove! jag hade glömt det.. till mitt försvar måste jag ju säga att jag var liiite trött och minnet var lite suddigt.. men, men.. nu är ordningen återställd.

helt otroligt..  jag blev så trött av att fundera på hur jag ska få ner delstaterna på bästa sätt att jag somnade!

vaknade nu lagomt till singing bee..

om någon nu då har missat det, så har tove nästa år prov på alla delstaterna och jag tycker att et är roligt att ha något att göra, så jag ska fixa ner dem på små "lappar" som jag laminerar och som vi kan pyssla med sedan.

ja, pyssla och pyssla.. jag menar att vi kan lära oss allihopa lagomt till det är dax att ha prov på dem. måste ju kunna veta var de finns på kartan åxå.. fast då ska jag fixa en större laminator så jag kan laminera A3 papper. kartan blir inte så stor på ett A4 att man kan se vad som står på alla stater.

jag tycker att det är otroligt roligt att göra detta! märks kanske.. ;)

nu håller conny på att fixa varma mackor, tove sitter och ritar och jag sitter ju där jag sitter.

jag säger som den vise linda: var ska sleven vara om inte i grytan?



brb




pok

fredag: 1:a maj

hej hej!
nu är vi hemma igen efter en natt hos fam fniss!

lika roligt varje gång vi är där och dessutom känns det sååå skönt att vi har hela helgen kvar när vi kom hem.
my god, vad ska vi göra av alla dagar tillsammans?!

det togs givetvis kort i vanlig ordning, men sladden är borta, så jag lägger in dem när den kommer fram igen.

tove tappade sin tand igår och tänka sig att tandfén faktiskt kom med 2 femkronor till henne!

mia,  fniss dotter tappade åxå en tand igår! hon tappade sin först. toves tand lossnade när vi skulle lägga oss.
tove och jag har kommit fram till att det här var sista gången vi sov i samma säng.. ja, en 90:is iaf.. my god vad det var trångt! alltså vi kan ju om det är kris, men finns det plats så hoppar vi gärna över det..

vi har dessutom kommit fram till ett beslut: vi ska skaffa pisse!
en liten tjej av de pisseungar som beijla fick nu.. åååå hon är sååå söt och mysig! vi funderar på att döpa henne till dutches efter deras rottis tik.

lägger som sagt in kort sedan.



just nu tittar tove på en film i sitt rum, conny sover här bredvid mig i soffan och jag håller på att fundera på hur jag ska gå vidare med usa-grejjen..

vi har dessutom gjort glass som nu väntar på att frysas i frysen innan vi kan ta fram den för att äta.. mmm.. gott!!

nu ska jag fortsätta att kolla runt lite..

ps. det är alltid roligt med sms som det står: kram på dig!  ds.




pok


RSS 2.0