20 oktober - here i go again

hello pullor!

sedan 9 oktober har jag:

* slutat på dollar - tack ingela m.fl. för denna tid, det har varit jätte roligt!

* börjat på en ny praktik på northside -din djurbutik i kramfor! (fd. jurassic zoo) på stationsgatan granne med optikern

* fått 1 dödsbesked - connys morfar dog nu i torsdags.. en underbar gammal man har somnat in..

* en nära väns sambo ligger nedsövd efter en jätte hjärnblödning på umeå sjukhus -jag tänker på er..

* fått skit för en massa som jag inte har med att göra

* fått skit för en massa missförstånd

* dragits in i konflikter som jag själv inte har bett om

* sett hur min dotter har dragits in i en konflikt hon inte bett om..

* på en dag: åkt med nedslitna sommardäck till birsta med släpvagn, köpt 2 våningssängar, kört upp dem till stugan i lomviken, alla hjälptes åt att få ihop dem (inkl. grannen jens), sov över en natt, körde sedan tillbaka släpvagnen till h-sand och sedan hem.

* skrattat så jag nästan har kissat på mig igår morse, då tove kommer in till oss och berättar att pga att min mor.. såhär var det: min mammas hund har en tendens att rulla sig i diverse bajs han hittar.. detta har medfört att min mor plockar upp och tar med allt då i en behållare som hon lägger i bagaget som hon sedan kastar en bra bit bort från stugan.

(tove kände av lukten när hon stod bakom bilen)

under natten börjar det att lukta bajs i sovrummet och tove drömmer att hon och mamma är i bilen och att det är en massa bajs där. jätte äckligt var det sa hon.. hahaha!

på morgonen när hon vaknar och tänder lampan så har diesel då lagt 2 stora högar på golvet! och som hon sa det: först en stor och hård och sedan en stor och lös!!

ja, jag skrattade så jag höll på att döööö! stackarn!

som tur är så är det conny som står som ägare på hunden så han tog snällt upp det.

detta är lite av vad som har hänt och kommer jag på mer så ska jag skriva ner det sedan, men nu behöver mitt barn hjälp med diverse läxor så tjing pullor på ett tag!




pok pullor!

9 oktober - vila i frid mimmi och hälsa till offa..

dagen började så bra idag.. känner att det är så mycket som håller på att lossna nu och så.. och så kommer det in en kund på life som säger att en nära väns mormor har gått bort.. somnat in..

nu pratar vi om en färgstark och speciell liten dam som har funnits sedan urminnes tider -känns det som, och som har satt sina spår i många av oss som har träffat henne.

jag kommer att sakna dig mimmi, sov så gott..





3 oktober - pyamasparty med lars..

hahahaha!

ja, nästan iaf.. sanningen är den att jag har ingen pyamas och då kan det ju inte bli ett sådant party.. ja, och inte bara med lars heller.. vi är ju fler. fast jag hävdar att lars är nog den som skulle tycka att det var mysigast om vi hade det. :)

ja, inget snusk -skärp er! bara vanligt umgåsande och så.. ja, ni vet.

JA! jag kan ha fixat en ny praktik  med ev -om jag har enorm tur, som kanske kan leda till en anställning! ja, om vi trivs med varandra och det som måste gå i lås faktiskt går i lås.

hoppas hoppas hoppas hoppas hoppas hoppas hoppas hoppas hoppas hoppas hoppas hoppas hoppas!!

hade iaf utvecklingssamtal härom dagen och jag hade nog förträngt det.. fan jag måste gå nu, terese har slutat jobba och vi ska åka, men jag återkommer senare och berättar mer!



pok puulor!

RSS 2.0